ljudi imam jedan problem.kada hocu iskljuciti wireless zero configuration internet mi se ugasi i sve sto ima veze s internetom(msn i xfire)vise ne rade.u cemu je problem?
ali gledaj prije reinstalacije windowsa mi je to radilo kako treba...sada mi vise nece....da li je mozda problem u driverima?imam d -linkov airplus g dwl-g122 wireless usb adapter onda imam speedtouch router i provajder mi je amis i imam 4 mb paket(169 kn mjesecno)imas mozda msn ili xf?
Ne koristim msn ini xfire.Cuj taj USB wireless adapter dolazi sa svojim programom za upravljanje mrezom.Instaliraj samo drivere za taj USB wireless stick i ukljuci Wireless zero configuration i trebalo bi to bit to.
meni iskreno nije jasno tvoje pitanje,zašto isključuješ wireless i gdje..u servisima ili ...?jesi se probao spojit sa "žicom"?
ukljucujem wzc zato jer mi on sprjecava connection interrupted u cod-u 4 multiplayer!eto...probat cu ovo sto si mi ti,f1 ivo,rekao, hvala!
ljudi imam jedan problem.kada hocu iskljuciti wireless zero configuration internet mi se ugasi i sve sto ima veze s internetom(msn i xfire)vise ne rade.u cemu je problem?
kako normalno da mi se ugasi kad mi se prije nije gasio?aj mi molim te sad to objasni
Ne koristim msn ini xfire.Cuj taj USB wireless adapter dolazi sa svojim programom za upravljanje mrezom.Instaliraj samo drivere za taj USB wireless stick i ukljuci Wireless zero configuration i trebalo bi to bit to.

tebe bi ivo trebo častit luckyluke.kak je sretan bio Edit:u krivu temu poslao post

evo me opet..nazalost kada iskljucim wzc iskljuci se internet i sve to(da ne spominjem vise u prijasnjim postovima sam sve objasnio)sto da radim?da li da prijedjem na windows vistu?da li je itko imao iskustva s time?MOLIM VAS POMOĆ!!vise nemogu sjediti tu u kuci i traziti po netu rjesenja jer sam vec puuuno trazio i nista našao.tko uspije riješiti moj problem saljem mu 50 kn(ali ovo shvatite sa krajnjom ozbiljnoscu)HVALA PUNO!!
Pusti WZC upaljen!Zasto ga iskljucujes uopce?
vec sam rekao:zato jer imam wireless i zato kada mi je ugasen nema mi connection interrupteda...kada je upaljen ima.jako volim cod4 mp pa zelim da mi i lijepo radi
Probaj taj servis stavit na manual.Nisam imao takav slucaj pa ti neznam vise reci.Zao mi je.
IVO pa ti si legenda!!!Treba ti dat nobelovu nagradu(samo neznam za šta)sada radi!!!ali ako opet bude problema ko prosli put opet vam javim!!Bog te blagoslovio IVO