Wireless problem sa spajanjem zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 16.592
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Wireless problem
luckyluke kaže...

ljudi imam jedan problem.kada hocu iskljuciti wireless zero configuration internet mi se ugasi i sve sto ima veze s internetom(msn i xfire)vise ne rade.u cemu je problem?

Posto se spajas bezicno na ruter taj servis nesmijes gasiti nikako.Naravno da ti msn i sve ostalo vezano uz koristenje mreze nece radit jer kad ugasis taj servis Windowsti nemogu konfigurirati tvoju mrezu.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Wireless problem

ali gledaj prije reinstalacije windowsa mi je to radilo kako treba...sada mi vise nece....da li je mozda problem u driverima?imam d -linkov airplus g dwl-g122 wireless usb adapter onda imam speedtouch router i provajder mi je amis i imam 4 mb paket(169 kn mjesecno)imas mozda msn ili xf?

Budi pametniji od većine i uzmi AMD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless problem

Ne koristim msn ini xfire.Cuj taj USB wireless adapter dolazi sa svojim programom za upravljanje mrezom.Instaliraj samo drivere za taj USB wireless stick i ukljuci Wireless zero configuration i trebalo bi to bit to.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless problem

meni iskreno nije jasno tvoje pitanje,zašto isključuješ wireless i gdje..u servisima ili ...?jesi se probao spojit sa "žicom"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wireless problem

ukljucujem wzc zato jer mi on sprjecava connection interrupted u cod-u 4 multiplayer!eto...probat cu ovo sto si mi ti,f1 ivo,rekao, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ljudi imam jedan problem.kada hocu iskljuciti wireless zero configuration internet mi se ugasi i sve sto ima veze s internetom(msn i xfire)vise ne rade.u cemu je problem?

Koji je sad tu problem. Wireless zero conf. služi odnosno upravlja wireless karticom, a kad ga ugasiš normalno da ti se i ugasi internet to ti je kao da si spojen kabelom pa isključiš kabel. Wireless zero conf. netrebaš koristiti jedino kad imaš već instaliran neki program tipa Ralink Wireless Utility.
Nije mi jasno zašto to hoćeš riješiti s F1-Ivom preko msn-a. Kad postaviš pitanje ovdje onda treba dati i riješenje u slučaju da netko drugi ima isti problem, pa da se nepostavljaju više puta ista pitanja.

edit. Ajme kako sporo pišem dok sam ja napisao svoj post već je napisano 5-6 postova
Ne ostavljaj ništa nedovr
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 17:20 (Joso162).
16 godina
Wireless problem

kako normalno da mi se ugasi kad mi se prije nije gasio?aj mi molim te sad to objasni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...

Ne koristim msn ini xfire.Cuj taj USB wireless adapter dolazi sa svojim programom za upravljanje mrezom.Instaliraj samo drivere za taj USB wireless stick i ukljuci Wireless zero configuration i trebalo bi to bit to.

Ma ti si F1 IVO genijalac,uspio si rješiti moj problem...Hvala puno,puno!!!Sad bi ti najrađe poslao  2000 kn kolko mi ovo znači samo neznam di živišCoolLOOOOOL.Još jednom:HVALA!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 18:06 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
F1-IVO kaže...

Ma ti si F1 IVO genijalac,uspio si rješiti moj problem...Hvala puno,puno!!!Sad bi ti najrađe poslao  2000 kn kolko mi ovo znači samo neznam di živišCoolLOOOOOL.Još jednom:HVALA!!
 znači ovo što ti je ivo savjetovao u ovom citatu..to je to?
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 18:23 (seneka).
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Samo klikni na HVALA.Cool
Stedi pare:)
16 godina
neaktivan
Wireless problem

tebe bi ivo trebo častit luckyluke.kak je sretan bio  Edit:u krivu temu poslao post

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 18:49 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1-IVO kaže...
luckyluke kaže...
Samo klikni na HVALA.Cool
Stedi pare:)
 joj da fakat bas si sad moram kupit novu grafičkuCoolLOOOOL
16 godina
Wireless problem

evo me opet..nazalost kada iskljucim wzc iskljuci se internet i sve to(da ne spominjem vise u prijasnjim postovima sam sve objasnio)sto da radim?da li da prijedjem na windows vistu?da li je itko imao iskustva s time?MOLIM VAS POMOĆ!!vise nemogu sjediti tu u kuci i traziti po netu rjesenja jer sam vec puuuno trazio i nista našao.tko uspije riješiti moj problem saljem mu 50 kn(ali ovo shvatite sa krajnjom ozbiljnoscu)HVALA PUNO!!

AMD Athlon 64 x2 4000+,3 GB DDR2 RAM-a,XFX GeForce 9800GTX+,HDD 320 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless problem

Pusti WZC upaljen!Zasto ga iskljucujes uopce?

0 0 hvala 0
16 godina
Wireless problem

vec sam rekao:zato jer imam wireless i zato kada mi je ugasen nema mi connection interrupteda...kada je upaljen ima.jako volim cod4 mp pa zelim da mi i lijepo radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless problem

Probaj taj servis stavit na manual.Nisam imao takav slucaj pa ti neznam vise reci.Zao mi je.

0 0 hvala 0
16 godina
Wireless problem

IVO pa ti si legenda!!!Treba ti dat nobelovu nagradu(samo neznam za štaCool)sada radi!!!ali ako opet bude problema ko prosli put opet vam javim!!Bog te blagoslovio IVOCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice