Wireless mreža i preusmjeravanje stranica...

poruka: 7
|
čitano: 1.483
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam instaliran wmmap i imam gotovu web stranicu na koju želi preusmjeriti korisnike....

Znaci netko mi se spoji na wireless mrežu otvori firefox i ode na google (ili bilo koji drugi site) i želim da umjesto da ode na goolgle da mu se pojavi moja stranica???

Kako to izvesti???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji router imaš?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Plati stručnjaku da ti to postavi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Vjerojatno nisam shvatio tvoje pitanje... Jer cini mi se da je postavljanje te tvoje stranice kao homepage prelagan odgovor...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ono što njega zanima naziva se landing page.

To je mogućnost s kojom se najčešće moguće susresti npr. na javnim (bežičnim) mrežama u hotelima, knjižnicama itd. ili hotspotovima, a odnosi se na početnu stranicu na kojoj se najčešće nalaze pravila korištenja, koja se otvara po defaultu, dakle bez obzira na homepage koji korisnik koji se spaja ima postavljen na svom računalu.

Dakle, radi se o funkciji preusmjeravanja, HTTP redirect, koju uglavnom podržavaju skuplji, profesionalni access pointovi, Wi-Fi LAN switchevi ili proxy serveri.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Wireless mreža i preusmjeravanje stranica...
macak kaže...

Ono što njega zanima naziva se landing page.

To je mogućnost s kojom se najčešće moguće susresti npr. na javnim (bežičnim) mrežama u hotelima, knjižnicama itd. ili hotspotovima, a odnosi se na početnu stranicu na kojoj se najčešće nalaze pravila korištenja, koja se otvara po defaultu, dakle bez obzira na homepage koji korisnik koji se spaja ima postavljen na svom računalu.

Dakle, radi se o funkciji preusmjeravanja, HTTP redirect, koju uglavnom podržavaju skuplji, profesionalni access pointovi, Wi-Fi LAN switchevi ili proxy serveri.

A jel postoji mogucnost da se to odradi prek racunala ako to ap ne podržava ili cu bas morati kupiti ap s takvom funkcijom ako to želim???

17 godina
neaktivan
RE: Wireless mreža i preusmjeravanje stranica...
Makavelii kaže...

A jel postoji mogucnost da se to odradi prek racunala ako to ap ne podržava ili cu bas morati kupiti ap s takvom funkcijom ako to želim???

Hm, možda preusmjeriti promet sa routera na računalo, koje bi imalo funkciju proxy-a uz pomoć nekog softvera kao što je CCProxy. Ili eventualno koristeći OpenVPN. Ali to sve treba znati iskonfigurirati, što i nije baš jednostavno.

A koji uređaj ti imaš?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice