Wifi antena, ranger ili nesto trece

poruka: 3
|
čitano: 592
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Wifi antena, ranger ili nesto trece

pozdrav ekipa. odmah sorry ako sam pogrijesio mjesto za objavu teme. ali iskreno hitno mi je i trebam veliku pomoć. dakle u firmi kojoj radim imam t-com router ZTE ZXDSL 931VII, ja se nalazim na 300-400m(stan) zracne linije.. znači potrebna mi je nakakva antena ili wifi ranger(po mogućnosti sa ebay-a,njuškala) za stan da uhvatim signal. što kupiti za tu udaljenost? budžet 300kn. molim pomoć. veliko HVALA unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Wifi antena, ranger ili nesto trece

Ako postoji optička vidljivost  tvoje dobro usmjerene antene (cca 25 dBi) priključene na tvoj wifi adapter  sa tim ruterom u firmi (makar kroz prozor) postoji mogućnost da to radi pod uvjetom da u okolini ni ti ni taj ruter nemate puno drugih wifi korisnika jer od smetnji bi to radilo totalno sporo sa učestalim prekidima konekcije tj. neupotrebljivo. Ni wifi extender ( repeater) na pola puta nebi puno pomogao bez dobre usmjerenih antena npr. "grid" (parabole) ili dvije yagi od 25dBi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 13:19 (AF139).
9 godina
neaktivan
Re: Wifi antena, ranger ili nesto trece

Opticka vidljivost postoji. Nema nikakve kuce ili zgrade izmedju. Jedino je sad to pitanje koliko ima korisnika izmedje a to iskreno nemam pojma. Sto onda da napravim? Savjeti? Samo da nije pretplata kod nekog operatera..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice