Imam problem sa utorrentom, naime skida se Dead Space 2 i dođe do 90% i kaže mi Error: Files missing from job. Please recheck. Mozgajući sam se vratio nazad u prošlost i sjetim se da je avira izbacivala da je activationx86.dll i x64.dll ima crypt xpack virus, naime ne interesuje me virus, kako da vratim te fajlove i nastavim torrent ako je to to? Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj desni klik na izabrani torrent i 'inzistiraj na provjeri' ako pomogne.
Ima slucajeva kad 100% gotov torrent nije potpun.
Ako ti anti virus odbija propustiti down,probaj nac opciju da excluda određene filove ako se može ili ga privremeno ugasi.
probaj desni klik na izabrani torrent i 'inzistiraj na provjeri' ako pomogne.
Ima slucajeva kad 100% gotov torrent nije potpun.
Ako ti anti virus odbija propustiti down,probaj nac opciju da excluda određene filove ako se može ili ga privremeno ugasi.
Hvala, evo re-checka. Jer glupo mi je da sam uzalud skidao 10 GB... Javim ako bude problema. I da, ako ovo ne uspije? Avira ugašena.
To je sve sto mi pada na pamet jer mi se slicna stvar dogodila par puta.
Eto ti 2 hvala jer si pomogao Sve je ok sad.
ja imam jedan mali problem u vezi utorrenta:
Naime brzina mi je max 60 kb/s.
imam od T-com-a flat-rate 4 mb/s( 256 kb/s).
dali se to moze kako ubrzati jer me iritira kad skidam film recimo od 1 gb skoro dva dana.
Hvala unaprijed.
dali se to moze kako ubrzati jer me iritira kad skidam film recimo od 1 gb skoro dva dana.
Hvala unaprijed.
Jel ti to brzina pri skidanju bas svakog torrenta?..... recimo zadnjih 5 je bila brzina max. 60kb/s?
Hvala unaprijed.
Zavisi do seedera i leechera..
znam da zavisi sve jedno je ja najdem neki super torrent a ono opet nece vise od 60kb/s
da brzina svakog torenta mi je maximalno 60 kb/s a kada bi ih stavio više opet bi bilo isto
stavljen je na 15 kb/s
koristim Utorrent 2.2
evo nisam htio otvarati novu temu ali ako mi netko može reći kako da vratim utorrent na staru verziju jer mi se ova nova verzija ne sviđa