UTorrent i pucanje neta

poruka: 7
|
čitano: 2.003
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
UTorrent i pucanje neta

imam problem  kada skidam s neta neki film il slicno (preko uTorrenta) i kad mi dostigne max brzinu net (470-480Kb) onda bude neko duze vrijeme skida na toj brzini i onda samo pukne net... to se uvijek odprilike dogodi kad bi torrent bude na 90-95%

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UTorrent i pucanje neta
Kako pukne veza?Ugasi se ruter?

0 0 hvala 0
16 godina
UTorrent i pucanje neta

kao da iscupam kabel iz njega... kad sam zvao tcom rekli su mi da mi pukne veza jer dostigne max brzinu... al to mi nije logicno jer u skoli sam skido torrente i NIKAD mi nije pukla veza a uvijek je bila max brzina....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UTorrent i pucanje neta
Probaj limitirati download speed na 450 kbps i skini nešto pa ćeš vidit jel veza puca zbog brzine.Znači postavi na utorrentu brzinu manju od max,ako veza ne pukne,stvar je u brzini

0 0 hvala 0
16 godina
UTorrent i pucanje neta

sam sam skido s zamunde neki film cijelo vrijeme je min brzina bila oko 400Kb gotovo cijelo vrijeme je bila max brzina a nije pukla veza jel to mozda ima kakve veze i s kojeg trackera skidam sadrzaj?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UTorrent i pucanje neta

Zanima me kako resetirati kompletan utorrent jer sam nesto crckao i poremetio

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UTorrent i pucanje neta
Skini revouninstaller,s njim obriši utorrent i instalisaj ga ponovno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice