Usb adapter disconected

poruka: 2
|
čitano: 673
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Usb adapter disconected

imam mali ralink-ov usb adapter jucer kupljen znaci novi je. i sa njim sam dobio cd sa driverima koje sam instalirao. imam windows 7 x64 i drajveri su za windows 7 x64 medjutim kad je instalacije zavrsila i sve je ok. ikonica od adaptera se pojavila u trayu i pokazuje da je uredjaj disconected. kad mu kliknem da trazi mrezu ne nalazi nista. a od rutera mi je komp udaljen nekih 10 metara sto ne bi predstavljalo problem. medjutim probao sam u device manageru provjeriti i tamo je sve ok. pise da je device working properly. e sad ako netko ima kakvu ideju o cemu se radi, hvala unaprijed.

evo i slika adaptera

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Usb adapter disconected

u CMDu ipconfig /all pa da vidimo...

što ako.. što ako je sve s wlan adapterom OK, ako ti je na routeru ugašen wlan server ili skriven SSID? ili ako je adapter neispravan (to što je nov, recimo ovako, garancija šluži kad nešto novo ne radi). Zato moraš eliminiacijom otkriti.

-uobičajena greška je npr redosljed, neki uređaju zahtijevaju da se započne instalacija drivera dok dam install ne zatraži i tad ga se uključi, jer inače OS zna povuči nešto svojeg, ili kompletno pogrešan driver itd..

edit: bilo bi logično, za neslaganje navesti razlog-ispravak... ovo nije tema 'lajkanja' gdje je tu-td dovoljno razumljiv. Više ljudi više zna, to je smisao forumskih tema-problema, prijedlog umjesto samog TDa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 16:44 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice