Vjerojatno ima 10000000 ovakvih tema ali nijedna ne odgovara na ono sta zelim.Znaci problem je ovakav,Internet mi je ponekad jako spor,brzina bi mu trebala bit 8mps ali ono nije ni priblizno tako.Zvao sam operatera i oni kazu da trebam iskljucit onaj router na minimlno 5 min.Koliko znam,takvi problemi se nebi trebali cesto događat ali mene se svaki tjedan barem 1 javi taj problem .Sumnjam na to da mi se neko"ubacuje" tj. prespaja na moju mrezu iako imam zastitu..Jel zna mozda neko kako to mogu provjerit,jel postoji neki program ili nesto slicno?
EDIT: Mogu li ikako provjerit spajali mi se ko na mrežu? (of network!
)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi u MyComputer i klikni na strelicu pored Network (u lijevim sidebaru) i pričekaj da ti izlista sva računala koja su u tvojoj mreži. Ili se možeš spojiti na ruter (vjerojatno 182.168.1.1) i tamo provjeriti.
Hvala na pomoci ali ovo sa MyComputer-om nije prikazalo nikakve "uljeze"...Jel bi mi mogao malo vise pojasnit ovo sa routerom,imam Windows 7(ako ce ti to išta pomoc)
pogledaj da ti se neko nije zakačija na IP broj (vidi u ruteru)..meni se to dogodilo, ovi iz tcoma kao nikog ne vide, a ja lipo slika izvješče rutera i pokaza u tcom centru sliku, ovi kažu zovni službu za korisnike. Srića da iman flat rate, susjed i još neki poznanici su mi rekli da prijavim kvar, a kako kad je uređaj ispravan, dikod mi veza sa netom uspori...
Uredu,hvala..pricekat cu jos savjeta pa cu vidit u cemu je problem...
Problem odavno rijesen moze lock