Kao prvo, pozdrav svima! Vec sam dugogodisnji citatelj BUG-a pa se tako odlucih i pridruziti forumu najboljeg informatickog casopisa u nas Hrvata. Imam problem koji je poceo taman negdje u vrijeme kad je T-com zadnji put povisio brzine. Naime, SVAKI (ali doslovno svaki) dan između 20 i 21 sat, router (u ovom slucaju Thomson SpeedTouch ST780i WL) se resetira sam od sebe, i to mi stvarno ide na zivce jer mi istovremeno krepaju i net i IPTV. Router sam zamjenio Kasdinim modemom kojeg imam jos od prije, ali on se opet resetira između 20 i 21. Zvao sam T-com-ov support, ali oni su mi rekli da je to sasvim normalno. Dok oni nisu povisili brzine, sve je radilo sasvim u redu i uptime je bio konstantan, nikad se nije crashao. Koliko sam vidio dosta ljudi ima slican problem. U privitku vam saljem i screenshot errora za connection na DNS server, i vidio sam na netu isto neke kojima se javlja isti problem kao i meni.
(jos jednom, za svaki slucaj : problema nije bilo dok T-com nije povisio brzine) Ako postoji ikakvo rijesenje bio bi veoma zahvalan.
Pozz, stay the best