Pucanje veze

poruka: 6
|
čitano: 1.545
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pucanje veze
Pozdrav.Evo još jedan thread o pucanju veze,dosta čudan te sam ga želio podijeliti sa vama.Znači počelo je ima 2-3 mjeseca imao sam zyxelov ruter, neznam točno koji.Sve je počelo odjednom i otada su problemi.Veza je pucala 60-ak puta na dan,jako iritirajuće.Promijenio sam sve kabele(bez pomoći t coma jer se na njih obično čeka oko godinu dana) i nisam dobio nikakvo poboljšanje.Nakon dugotrajnih poziva i flejmanja na t comovu službu za korisnike,oldučili su mi poslati servisera.Serviser je dolazio oko 3-4 puta,mjerio se i svašta sa onim uređajom jvcb nešto,i naravno,sve mu je pokazivalo ok.Margine,gubitak paketa,sve je bilo ok,a kad bi otišao veza bi opet uredno počela pucat.Donijeli su mi novi gigaset 763 ruter i otada je malo bolje ali veza još uvijek puca.Eto znači ima 2-3 mjeseca vučem taj problem koji t com nije u stanju rješit.Obavještavat ću vas ako se što promijeni,ako je iko imao sličan problem a da ga je riješio uvelike bi mi pomoglo.Postajte ljudi.Hvala
discoL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucanje veze

takoder, meni isto jedno 15 puta pukne veze svaki dan i vrlo me zivcira, slali su i tehnicare, mjenjali su sve, ali jednostavno kazu da vise ne mogu uciniti.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pucanje veze
s kojom se fizičkom brzinom spajate? ako je brzina veća nego li to parica može podnjeti, dsl konekcija puca. Brzina spajanja je vidljiva u interfaceu modema. Tcom-ovci mogu smanjiti tu brzinu npr. na 2 ili 1 Mbps te time stablilizirati konekciju,
http://bambytalica.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
PaoloDP kaže...
s kojom se fizičkom brzinom spajate? ako je brzina veća nego li to parica može podnjeti, dsl konekcija puca. Brzina spajanja je vidljiva u interfaceu modema. Tcom-ovci mogu smanjiti tu brzinu npr. na 2 ili 1 Mbps te time stablilizirati konekciju,

4mbps imam, s tim da mi isporucuju 2mpbs i jos k tome kazu da oni meni pustaju 4.8mbps tak da do mene moze doci 4, ali niti 4 ne dolazi.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
luka_cro kaže...
PaoloDP kaže...

4mbps imam, s tim da mi isporucuju 2mpbs i jos k tome kazu da oni meni pustaju 4.8mbps tak da do mene moze doci 4, ali niti 4 ne dolazi.

Nemaš kaj zovi provajdera i dosađuj dok to ne srede, neka mijenjaju modem, kabele i sve kaj treba.

Valentin
14 godina
neaktivan
neka ti prebace paricu na novi port u centrali ili izvrše zamjenu zemaljske parice. Ako ste dalje od 5km od centrale onda je to normalno. A to što vam ne dolazi puna brzina do vas, treba na regleti zgrade spojiti parice na živo, i što krače kablove koristiti.
http://bambytalica.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice