Problemi sa Wireless antenom

poruka: 8
|
čitano: 1.869
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ima wireless antenu 16 db omni, medutim nevalja ponasa se kao da ima 1 db to jest jedva nade  wireless mrezu. kontakti su ispravni (valjda) to jest nade par mreza  u blizini. Sto je u pitanju???

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi sa Wireless antenom
phatt kaže...

Ima wireless antenu 16 db omni, medutim nevalja ponasa se kao da ima 1 db to jest jedva nade  wireless mrezu. kontakti su ispravni (valjda) to jest nade par mreza  u blizini. Sto je u pitanju???

na sta spajas omni antenu?na koju karticu

16 godina
neaktivan

Omni antena od 16dbi? Kakva je to antena? Kako izgleda? :S

Možda ti je neispravna mrežna kartica..

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

D Link DWL g 510  najobicnija  antena jacine 16db ne funkcionira dobro ni na drugoj kartici edimaxovoj

14 godina

mrezna kartica je preslaba i zato ima manji signal nego sa slabijom antenom jer mu se snaga gubi u anteni.

kupi si ovo i preporodit ces se

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nemoj me zezat da mi je  mrezna preslapa za terati tu antenu? Pa sta mi  preporucas da uzmem mislim od pci ugradbenih kartica?

14 godina
phatt kaže...

nemoj me zezat da mi je  mrezna preslapa za terati tu antenu? Pa sta mi  preporucas da uzmem mislim od pci ugradbenih kartica?

od ugradbenih ni jednu jer su sve slabe

14 godina
phatt kaže...
Bellatrix kaže...

D Link DWL g 510  najobicnija  antena jacine 16db ne funkcionira dobro ni na drugoj kartici edimaxovoj

tu karticu mi je imao i frend spojio je yagi na nju i hvato je jednu veliku nulu sve dok nije kupio karticu sa linka

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice