Problem sa spajanjem na internet

poruka: 16
|
čitano: 6.396
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo kao što sama tema kaže imam problema sa internetom spajam se žičano,provideri su Optima/CARNet.

Kada se probudim ujutro interneta uopće nema dođE mozda jednom svakih 15 min i nestane nakon 2 min a nekad se desi da ga nema uopce preko 30 min.Poslijepodne ga ima jedno svakih 5 min i nakon toga padne pa se vrati i tako u nedogled navecer radi normalno iako se zna desit da i navecer pada,telefon isto zna da ne radi nekad ujutro ili kad netko zove veza jednostavno pukne.I tako vec 2 mjeseca.

Promijenio sam sve zice,promijenio sam modem,ocistio kompjuter od prasine,reinstall sam windowse,zovem ih svaki dan bili su i kod mene par puta al opet nista...Vise ne znam sto da radim ne mogu uopce koristit internet niti igrat ista kak spada.

Je li itko imao slican problem ako je molim vas da mi pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa spajanjem na internet
Ocito je problem... NEGDJE...

niti smo tehnicari niti to mozemo znati...

Ako si prije bio na nekom provideru (t-com) gdje je radilo kako treba ocito do je do optime problem...

Po meni ja bi isao raskidati ugovor i razgovarao s t-com-om posto su vjerojatno njihovi kablovi... mozda mogu dati bolju uslugu... iako skuplju...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
neaktivan

e da zaboravio sam rec da mi izbacuje error 651 je li zna itko sto znaci to?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Internet je radio besprijekorno 1.5 godinu i sad je pocelo zezat a to da rasiknem ugovor i platim 1000kn ...

17 godina
neaktivan
Da se ne moze prikljuciti na PPPoE konekciju...
16 godina
neaktivan

Zbog cega bi se to moglo desavat?

17 godina
neaktivan
Zato sto je linija jako losa vjerojatno... pa ne moze uspostaviti konekciju...

Kazem ako ti je tako lose... raskidaj ugovor...
16 godina
neaktivan

Gledaj nije mi riješenje da platim 1000kn ugovor mi istječe 1.7 je li mogu već sad potpisat ugovor s drugim providerom tako da smanjim cekanje izmedju prijelaza sa 1. na 2. provider?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa gle ako ne isporucuju uslugu TREBAO bi moci bez problema prekinuti uslugu bez penala...

Tako sam ja s Amisom nakon 4 mjeseca...

Raspitaj se... i da ako si maloljetan, s roditeljima razgovaraj..

A smetnje ti provider ne moze smanjiti vecinom osim da promjeni kablovlje...
A to ce ti se dogoditi... znas i sam kada..
16 godina
neaktivan

Al meni nije jasno kako jedno iza 6,7 sati internet radi odlicno i bez padanja dok ga ujutro gotovo nema a poslijepodne ga ima al ucestalo pada

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda mi netko krade internet?Kako da zaštitim router je li postoji neki program?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anX kaže...

Možda mi netko krade internet?Kako da zaštitim router je li postoji neki program?

Ako ti kradu jel imaš wirelles koji šalje signal? Ako da u ruter ako je postavljen WEP lozinku tad je slaba zaštita i lako probit, a trebaš samo promjenit na Wpa2-psk tad ti jako teško probit a sigurno surfaš i nemože tebi provalitz tj uskrast mrežu. Ako nisi siguran možeš isključit ruter pa navečer uključiš i surfaš.

Nenad
14 godina
protjeran
Nello kaže...
anX kaže...

Ako ti kradu jel imaš wirelles koji šalje signal? Ako da u ruter ako je postavljen WEP lozinku tad je slaba zaštita i lako probit, a trebaš samo promjenit na Wpa2-psk tad ti jako teško probit a sigurno surfaš i nemože tebi provalitz tj uskrast mrežu. Ako nisi siguran možeš isključit ruter pa navečer uključiš i surfaš.

A po danu da bleji?

Uostalom navece mu nemogu ukrast?

14 godina
protjeran

Takav sam ja imao problem, problem ti je u žicama

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uspio sam nabavit novi modem koji se moze spojit zicano kod njega mi ne pada tako cesto veza jedino kad vjetar zapuse malo jace i to na 7 sec i vrati se ponovno O_O

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anX kaže...

Evo kao što sama tema kaže imam problema sa internetom spajam se žičano,provideri su Optima/CARNet.

Kada se probudim ujutro interneta uopće nema dođE mozda jednom svakih 15 min i nestane nakon 2 min a nekad se desi da ga nema uopce preko 30 min.Poslijepodne ga ima jedno svakih 5 min i nakon toga padne pa se vrati i tako u nedogled navecer radi normalno iako se zna desit da i navecer pada,telefon isto zna da ne radi nekad ujutro ili kad netko zove veza jednostavno pukne.I tako vec 2 mjeseca.

Promijenio sam sve zice,promijenio sam modem,ocistio kompjuter od prasine,reinstall sam windowse,zovem ih svaki dan bili su i kod mene par puta al opet nista...Vise ne znam sto da radim ne mogu uopce koristit internet niti igrat ista kak spada.

Je li itko imao slican problem ako je molim vas da mi pomogne.

Mislim da znam u čemu je problem. Ovako za početak zovi majstora za telefoniju i nek pregledaju vod od telefonske vodove a vjerujem da je u kablovima u prekidu. Neka testiraju. To mi je palo na pamet kad si reko da kad dobiš poziv i tu pukne veza. To je sigurno u razvodnoj kutiji koji obično nalazi na tavanu a spojevi vjerovatno zahrđalo ili oksidirani. Dva se mjeseca mučiš a zašto nisi zvao SZK (službu za korisnike) jer oni šalju majstora da ti to sve pregledaju i oni će poduzet mjeru.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice