Problem sa pristupom nekim web stranicama

poruka: 2
|
čitano: 940
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mozda na ovom forumu ima nekoga tko zna uzrok problema koji me odnedavno muci?

Naime imam amis adsl i osim njhovog thomsona imam i svoj router wrt54gx v2. Kad se spojim na LAN port od thomsona sve je ok, WLAN na thomsona sve ok, ako se spojim na LAN port od linksysa sve je ok, medjutim WLAN na linksysa steka.
Radi se o stranicama npr.:
www.brita.net
www.teamviewer.com
www.liderpress.hr
Svima im je zajednicko da su hostane kod http://www.hosteurope.de/
Fora je da kad npr. trejsam bilo koju ip adresu ili domenu, sva 3 amisova hopa budu nevidljiva ako idem WLAN na linksysa, u svim drugim slucajevima su vidljiva i sve straice su dostupne.

Linksysa sam nosio na bnetov i tekomov internet i sve radi bez ikakvog problema. Amisova tehnicka sluzba tvrdi da je kod njih sve u savrsenom redu i da je moj router neispravan. Dopustam da su u pravu no kopa me zasto sve onda sljaka na druga dva ISPa.

Linksys router sam osim kod sebe isprobao i kod frenda koji isto ima amis thomsona samo u route modu (moj je u bridge) i gle cuda, ni tamo ne sljaka. Ostaje mi jos da sa posla dofuram par modela routera i da ih sve isprobam na amisu, da vidim kak se ponasaju, no mozda netko ima nes smisleno kao objasnjenje fenomena?

0 0 hvala 0
16 godina

Vjerovali ili ne, problem sam riješio tako da sam promijenio enkripciju sa AES na TKIP i sad sve radi. Iznenađen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice