Problem sa msn-om dodavanje ljudi

poruka: 5
|
čitano: 2.436
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ugl ljudi dodam si ženskicu svoju na msn da se možemo čut češće i ne prek fejsa jer stalno šteka i pošaljem joj invite a ona ga ne dobije uopće..i kad ona meni šalje ja ga nedobijem :(......i jedno drugom smo uvijek offline i kad smo online na msn jdno drugom smo off

jel to možda zato što ona ima nastavak od adrese @net.hr ili šta....pomozite mi....zagrijanja je jako za mene..ovisi mi život o tome :D

ako ima tko kakvo riješenje bit ću mu zahvalan do neba{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 23:35 (Picorasipnik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Da te nije odhebala? {#}

Naravno šala :D 

Ako si ju ikad prije blokirao i obrisao probaj ju maknit s liste blokiranih ručno... ili je ona tebi to napravila pa neka proba, ili napravite novi msn svako...

To je i meni bilo. pa se nisam s dobrim prijateljem mogao kontaktirati s msn-om dosta dugo, ali sva sreća pa smo se stalno viđali vani. Ugl. Probaj nešto pa javi.. 

I jesi li možda probao Guglati?

LINK 1

LINK 2

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda! (gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko još znakova može ići.)(gledam koliko jo)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa msn-om dodavanje ljudi
koristi skype i riješio si problem
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina

Neznam zašto ali to se i meni događa kada me netko doda uopce mi ne prikazuje dali želim dodati novi kontakt na listu, a kad ja nekoga dodam onda ga blokira sam od sebe probao sam i na trillianu i isti problem.

http://www.youtube.com/watch?v=BaaBxnAj_Rg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa msn-om dodavanje ljudi
BORG kaže...

Neznam zašto ali to se i meni događa kada me netko doda uopce mi ne prikazuje dali želim dodati novi kontakt na listu, a kad ja nekoga dodam onda ga blokira sam od sebe probao sam i na trillianu i isti problem.

Ovo je totalno normalno, odnosno to je safeguard samog live sustava... bude blokiran i onda ti samo odblokiras...

Ja sam na drugu stranu uspio samog sebe blokirati na digsbyu :) pa imam problema u grupama... a ne mogu se odblokirati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 1:06 (EnlightenedPhoenix).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice