Problem kod povezivanja na WLAN mrežu

poruka: 4
|
čitano: 4.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem kod spajanja sa smartphonom na wlan mrežu.

S laptopom i starim mobitelom mogu se normalno, bez problema spojiti na mrežu, dok sad s novim mobitelom ne mogu, također bilo tko se pokušao spojiti na moju wlan mrežu nije se mogao.

Imam dva međusobno spojena routera,  dva routera su jer jedan mi samo služi da daje wlan mrežu pošto router kojeg sam dobio od providera je kablovski i nema mogućnost wifi-a.

Pokušao sam s reset routera, otvorena mreža (maknul sam zaštitu) no i dalje se ne želi spojiti.

Kad se mobitel spaja stalno piše traženje IP adrese i na kraju mi izbaci poruku "Izbjegavajte loše internetske veze". 

Postavke su na njemačkom tak da baš nerazumijem, no koliko vidim nije uključeno mac filtriranje tak da to nebi uzrok...

http://prntscr.com/4idlav  

Prva mac adresa je od mobitela s kojim se nemogu spojiti.

Help?!

Bump

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 14:35 (kc-kb).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bump {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da se nadovežem ovdje nakon reseta routera ne mogu se spojiti preko wifi-ja na router, pa me zanima što bih trebao napraviti ili

samo link na neku stranicu sa uputama, preko kabla mi normalno radi ali wifi mi uopće ne pokazuje na mreži iako na routeru svijetli wifi (cisco je router)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 16:10 (drapa88).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Standardno nakon resetiranja routera,mora se uci u setup routera i upisati USER NAME i PASSWORD kojim se spaja na provajdera..posto je resetiran,upisuje se difoltna lozinka za ulaz u router..na D-Linku je standardno USER-ADMIN PASSWORD-ADMIN

potom unesu korisnicki podaci i eventualno nova sifra za ulaz u rputer.. aktivira se wi-fi jos u setupu routera i odredi posebni PASSWORD,reboota router,potom,se na smartfonu pristupi trazenju uredjaja,nakon sto se nadje,ukuca se PASSWORD koji se upisao i wi-fi setupu na routeru,i to je to,.,,

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice