Pozdrav.
Imam 1 problem. Naime imam računalo koje je kabelom spojeno na router i laptop koji sam želio također spojiti na router, ali žično jer u ugovoru nije uključena opcija wireless-a. E sad ja sam se cijeli dan jučer pokušavao spojiti i zezao sam se sa driverima i svim. Pisalo mi je na laptopu da je unregistered network i nije se htjelo spojiti s kablom. I ja sam se ostavio toga, a onda kad je već došlo kasno navečer, korisnik PC-a je išao leći (valjda) i ja sam nakon nekog vremena primijetio obavijest koja me pita kakvu vrstu veze želim, ja kliknuo home i bio sam spojen napokon. Ujutro kad sam ustao drugi korisnik mi kaže da nema veze s internetom. Ja imam trenutno vezu, a njemu je pisalo da je limited or no connectivity. Ja sam išao na njegov PC i u cmd ukucao ipconfig/all i tu mu upisao manualnu ip adresu u TCP/IP protokol, ali samo ip adresu i subnet mask jer mi je samo ta 2 podatka dalo kad sam ukucao ono u cmd. Nakon toga pisalo mu je za local area network da je connected, ali paketi mu se šalju a on ih ne prima. Valjda znate na koje pakete mislim. I jos 1 info ja na laptopu imam win7, a na PC-u je XP. Molim vas pomoite što prije.
Lijep pozdrav.