znaci ovako:jucer idem na fejs i stavio sam da kad otvorim facebook.com da mi odmah ude na moj profil. i znaci jucer ja krenem na fejs ko i svaki dan i kad vidim ne prebaci me odmah na profil nego se tream prijavit (username i lozinku tream upisat). upisem ja kad pise krivi pass a znam da sigurno nije ! i ja mislio da ce to proc za par sati jer mozda imaju problema sa serverom sto me ne bi cudilo i nista to traje i ovog trenutka...sad molim pomoc sta da radim...inace lozinku ne mogu promjenit zato sto sam zaboravio lozinku od maila ^^...pomazite !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci ovako:jucer idem na fejs i stavio sam da kad otvorim facebook.com da mi odmah ude na moj profil. i znaci jucer ja krenem na fejs ko i svaki dan i kad vidim ne prebaci me odmah na profil nego se tream prijavit (username i lozinku tream upisat). upisem ja kad pise krivi pass a znam da sigurno nije ! i ja mislio da ce to proc za par sati jer mozda imaju problema sa serverom sto me ne bi cudilo i nista to traje i ovog trenutka...sad molim pomoc sta da radim...inace lozinku ne mogu promjenit zato sto sam zaboravio lozinku od maila ^^...pomazite !
ma imaju neke probleme sa serverom meni su postovi pobrkani postovi od pred 2 dana su ispred posta od prije 2 minute i tako, nadam se da ce uskoro rijesit problem :D
Ja idem normalno na facebook ako nemozes ic forgot password i nemas lozinku od maila tu ti nemogu pomoc
Al sacekaj do sutra za svaki slucaj.
LOL, FEJSbookom!
LOL, FEJSbookom!
dobro borg ne moras me ispravljat znam ja dobro sta sam napiso...to onako iz fore...rade probaj dat neki pametan prijedlog
Meni se isto opet poje*o fejs pa baca stare statuse van.
Rekao bih da opet imaju problema s hakerima ;)
Mala napomena:
Ne pišite nigdje svoje username i password osim na login screenu, i ne vjerujte nikakvim aplikacijama izvan facebook.com domene.
ima ko kakav prijedlog sta da radim ?
ako koristiš firefox sve lozinke,pa tako i od maila bi ti trbale biti u:
tools->options->security->saved passwords->show passwords..
ako si stavio da ih firefox pamti..
jesam....i upisem pass koji mi je i nista...opet krivi
možda ti je blokiran ili ti je neko promijenio password
možda ne bi bilo loše da skeniraš komp s nečim..malwarebytes free
daj vidi tu..
možda ti je blokiran ili ti je neko promijenio password
možda ne bi bilo loše da skeniraš komp s nečim..malwarebytes free
rjeseno! neko mi je promjenio pass i nekako sam doso do passa od maila i promjenio. samo me zanima uzrok...