Problem s brzinom.

poruka: 5
|
čitano: 1.039
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s brzinom.

Znaci ovako danas sam primjetio drastican pad brzine interneta.. Nisam to skuzio po nikakvim testovima vec po samom surfanju i igranju.. Inace sam skidao torrente cca. 400kb/s danas isti torrent kada sam nastavio skidanje vvrti se na 50kb/s.. Inace sam igrao wow normalno danas je neigriv uz prevelik lag.. sporo ucitavanje youtube filmica.. Koristim t-com-om flat sa osnovnom brzinom. Zvao sam ih i oni kazu da oni nevide nikakve probleme te da ak se ne rjesi nista do sutra da nazovem opet i da ce poslat tehnicara. Zanima me dali neko ima ideju u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem s brzinom.

ako je do njihove infrastrukture.. ne mozes nista...

isplati se biti naporan i prijetit na telefon, pa ce valjda neš napraviti ili mjenjaj providera

The CAPS LOCK key is evil and must be destroyed
14 godina

Vjerovatno je problem sa modemom, ti modemi se lako kvare, teško da je to do infrastrukture tako odjedanput. Možda da probaš posudit modem i splitter od nekog kolege pa isprobat kako radi i odmah vidiš u čemu je problem.

Valentin
14 godina
neaktivan

Evo danas mi zamjenili modem i brzina nesto bolja ali opet nije kao i prije, dali da ih opet zovem il nema tu kruha?

14 godina

Ma zovi ih opet, dosađuj im dok ti to ne poprave, ti plaćaš 4Mb i toliko moraš i imat, pogotovo ako si imal i prije, mislim da je problem kod njih, malo je vjerojatno da se je nešto dogodilo sa kabelima u tako kratkom roku. Oni su dosta lijeni i treba im dosta dosađivat da to riješe, samo budi uporan. Ako ti se neda natezat s njima dobra opcija je posudit modem, splitter i pripadajuće kabele od nekog kolege, u konfiguraciju tog modema samo upišeš svoje korisničko ime i lozinku i vidiš kako se ponaša. Možeš još možda provjerit spojeve u telefonskim utičnicama, a možda ti je problem u tvom kompu, možda neki virus ili neki program ti jede brzinu, probaj priključit neko drugo računalo pa probat da to eliminiraš.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 10:12 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice