Pozdrav, imam problem sa pingom dok surfam i kad god nesto igram online izbacuju me iz servera momentalno zbog pinga, stvar je da ping bude dobar desetak sekudi pa naraste preko 1000 i tako u istom ciklusu konstantno a to sam provjerio sa komandom ping 192.168.0.1 -t u cmd-u.
Kad sam premjestio komp na metar od rutera ista priča a NEMA NIKAKVIH PREPREKA signalu, dok na žici radi kako spada. Mislim da je do rutera problem jer sam zvao i dosao je tehnicar, ruter je Technicolor od Bneta i pokusavali su nesta popravljat mijenjat kanale itd al nista nisu napravili, zvao tehnicku sluzbu i rekli su da tehnicar dolazi zamijenit ruter za par dana, dogovorio se za vrijeme i dan kad da dođe, al lik nije dosao nego je lezerno samo nazvao i rekao da ce mijenjat software sutra i da ce vidit hoce li biti ista bolje.
dan nakon ista prica sto se pinga tice i nazovem ih ponovo kad njima cudno da tehnicar nije dosao. Evo vec dva tjedna meni isti problem i nitko se nije potrudio rijesit ga, mene zanima sta ja mogu napravit da ih natjeram da mi rijese problem il jos bolje ako netko zna u cem je stvar pa da mi kaze da sam popravim jer kako vidim ovi tehnicari iz Bneta me ignoriraju pa tko zna kad ce to bit rijeseno.
Hvala unaprijed