Max TV + ADSL = High ping!

poruka: 13
|
čitano: 5.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Radi se o tome da iman visok ping....razumijen se dosta, ali neman riješenje za ovaj slucaj (vjerojatno ga nema nitko)

Igran CoD 2 i kad istakan max tv iz routera iman ping 50! a kad uštekan kabel za max tv skoci na 80?

To kao fol nije velika razlika ali realno metak zna kasnit četvrtinu sekunde sto znaci da moran ciljat metar isprid...

To je stvarno iritantno.

Naravno iman ovo Zyxelovo wireless router smece mislim da vec svi znate koji je, te spojen san wlanom na njega...

(Wlan nije kriv jer je isti ping sa max tv-om bez obzira dali je s kabelom ili bez njega....)

(i da koristio sam wlan prije ovog svega pa to stvarno ne bi trebao bit problem)

Ako iko zna riješenje neku postavku neka pošalje jer ja stvarno više ne znam...

E i nemojte mi molin vas slat odgovore tipa Razbij si kompjuter,Zapali T-com,Ne moj koristit max tv itd.....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Max TV + ADSL = High ping!

jep, pametan si ti decko i razumjes se, sve je to OK.

Osobno imam (valjda slicnog) zyxela od t-com koji je uzasno bugovit, no takvi su svi routeri koje provajderi djele besplatno... odavno razmisljam da kupim sebi nekakav router koji ce raditi kako treba.

Sto se tice visokog pinga, problem jednostavno ne mozes rjesiti nikako nego da iskljucis maxTV kada ides igrati. Ista stvar je usporediva s npr. racunalom koje u pozadini vrti nekakav torrent klijent, tada ce ti ping biti oko 1500-2000, dakle stvar je u tome da 'nesto drug' crpi bandwith i rjesenja jednostavno nema osim ugasiti 'to nesto drugo'.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan

Neki ruteri imaju bugovit firmware (OS na njima) pa kad koriste torrente ili neke 3rd party protokole, pregledavaju te pakete i zastanu.

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2008 12:46 (lampa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nisam pokusava igrati bez max tv-a ali mi je ping od 80-100 u t-coma...imam D-linkov ruter...kada igram COD4-5 lagne mi svakih 5 min...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
17 godina
neaktivan

Ovaj post sam čito na poslu pa mi se nije dalo, ali evo od doma budem.

Daj podjeli sa svima nama znanstveno empirijsku metodu po kojoj si izračunao kašnjenje u brzini metka, kod takve minorne razlike u lagu.

Pa normalno je da će ti se ljudi smijati kad postavljaš ovakva pitanja.Nemoj, ako držiš do svog digniteta, tako ti mlijeka u prahu, nemoj. Smijeh

Phalanx One
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nažalost, morat ćeš se priviknuti na svakodnevni lagg...

C'est la vie

Znam, bit će teško.... Ali morati ćeš... Za svoje dobro, i dobro ostalih oko tebe.... Jako mi je žao......

Ili uzmi paket od 8 Mbita pa ćeš imati najmanji ping od svih igrača na serveru. Nema rješenja, jedino da iskopčaš MaxTV. Nema nikakvih caka s routerom, nemoj misliti da si zakinut zato što imaš Zyxel smeće, štoviše, u istoj si poziciji kao 90% ostalih Hrvata koji imaju internet...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nazovi sluzbu za korisnike, inzistiraj na prijavi smetnje i neka u napomeni agent napise da imas visoki ping. Onda ce ti oni lijepo poslat tehnicara koji ce na centrali promijeniti kakve postavke ili staviti drugi "profil".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jep, ali zasto bi ista bilo drugacije na drugom 'profilu'...

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Baotica kaže...

Ovaj post sam čito na poslu pa mi se nije dalo, ali evo od doma budem.

Daj podjeli sa svima nama znanstveno empirijsku metodu po kojoj si izračunao kašnjenje u brzini metka, kod takve minorne razlike u lagu.

Pa normalno je da će ti se ljudi smijati kad postavljaš ovakva pitanja.Nemoj, ako držiš do svog digniteta, tako ti mlijeka u prahu, nemoj. Smijeh

PIše da je suspendiran........ništa čudno..
Moja empirijska metoda je kalkulator i lagometer.....
Te slobodan procijena....
I mislio sam da tome nema pomoci ali pukneš pa šta bude....
Istakat cu ja MAXTV....i to je to ienkao ne volin to $m3c3....
Razlika izmedu 50 ms i 90 ms je ogromna u cod 2 jer zapravo kad gadas u trup racuna ti da gadas u ruku jer su hitboxi dosta blizu...
Kad gadas u glavu gadas u rame.......to je stvarno problem.....(nije van to CS da su hitboxovi 5 cm veci od prave texture..
Tikviči vladaju svijetom!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 16:34 (Tale).
17 godina
neaktivan
Tale kaže...
Istakat cu ja MAXTV....i to je to ienkao ne volin to $m3c3....
Razlika izmedu 50 ms i 90 ms je ogromna u cod 2 jer zapravo kad gadas u trup racuna ti da gadas u ruku jer su hitboxi dosta blizu...
Kad gadas u glavu gadas u rame.......to je stvarno problem.....(nije van to CS da su hitboxovi 5 cm veci od prave texture..
Ako ne voliš to "$m3c3", zašto ga koristiš??? Kolko znam, MaxTV se plaća, a ako ti je "$m3c3" bacaš pare u vjetar...

Ergo, ti imaš dosta para kad ih bacaš... Dolazimo do zaključka da bi mogao uzeti brzinu od 8 Mbit/s i imati super ping + MaxTV...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 21:13 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Ako ne voliš to "$m3c3", zašto ga koristiš??? Kolko znam, MaxTV se plaća, a ako ti je "$m3c3" bacaš pare u vjetar...

Ergo, ti imaš dosta para kad ih bacaš... Dolazimo do zaključka da bi mogao uzeti brzinu od 8 Mbit/s i imati super ping + MaxTV...

odlican zakljucak, slazem se.
17 godina

8Mbita ti neće smanjiti ping, problem je u tome što imaš maxtv profil koji ima dodani lag da bi maxtv bolje funkcionirao. Mogao bi tražiti da ti promijene profil i smanje lag, ali onda bi ti vjerojatno maxtv povremeno štekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tale kaže...
Baotica kaže...

Kad gadas u glavu gadas u rame.......to je stvarno problem.....
 Nije to bas tako....ja imam rjetko kada ping manji od 80....i kada gadjam  glavu pogodi ga u glavu samo sto lagne svakih 5 min i neko te medju vremenu ubije...
3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice