Djelim sa sestrom ADSL internet. Problem je sto ona stalno visi na je*enom facebooku pa meni laga u igrama kao CoD ili CS. Kako da na svom kompu vidim na kojoj web stranici ona visi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako zelis samo da vidis sta ona radi imas recimo ultravnc pa mozes da vidis njen desktop a ako zelis samo da joj zabranis posjetu nekoj stranici to podesavas u routeru ako imas neki iole prisojan router. Mada cisto sumnjam da ti laga radi face jer visiti na face generise mali promet osim ako ne uploada slike stalno. Prijateljski savjet je da se dogovorite oko termina.
Imamo 768/64 internet tako da kad ona klikne na bilo koji link na face-u meni laga...
Nije tebi do face vec do tog /64. Uzmi paket koji ima veci upload pa ti nece lagati. Na 64 kb/s neces se naigrati sa ili bez face-a.
Jbg ja zivim u u*ranoj Bosni. Ovde je 128 upload 50 KM (25€). Na 64 mi sasvim dobro ide CS.
Jbg i ja zivim u u.....j bosni. pa imam 1024/192 za 20 EUr-a kuci a na poslu 1,5 Mb/s/392 kb/s. Ko jos igra CS?
Koji je to ISP? Ja sam na mtelu...
ja imam 800/200 nezivim u bosni ali,,zna i meni lagat kad ode na jeb**youtube ili otvaranjem aplikacija ali kad normalno surrfa onda je ok :D,,Bog da brat mi igra cod cjeli dan pa niko ne stigne,,kad skupa igramo cod isti nam ping i ne laga nam 40-50ms
Jbg i ja zivim u u.....j bosni. pa imam 1024/192 za 20 EUr-a kuci a na poslu 1,5 Mb/s/392 kb/s. Ko jos igra CS?
Nebi vjerovao koliko ljudi igra CS ;)
Ja sam prije igrao CoD4, ali sam odustao jer kad treba igrati war meni lagga sa promod-om.