Jači wifi singal?

poruka: 6
|
čitano: 2.414
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Jači wifi singal?

Poštovanje, imam klasicni t-com router zyxel 660hw, i ne hvata mi signal u drugoj sobi (cca 6-7m 2-3 zida). Hvatam na hp-ov probook 4720s. I sad, tesko mi je povjerovat da moram kupovat neke antene za tako malu udaljenost pa ako netko ima neki savjet kako pojacati izlazni (ili ulazni signal) - bilo bi mi drago :) Da skinem neke drivere sa hp supporta ili nesto slicno?

Ako to nije moguce moze preporuka neke antene. Oprostite ako je glupo pitanje, nov sam u wifi svijetu.. Do sada sam imao samo stolna racunala pa otprilike nemam pojma o nicemu :(

Eto, bilo kakva pomoc bi bila super, zahvaljujem unaprijed :)

Ako vec ima slicnih tema, ispricavam se - slobodno me u uputite na njih. Eto.. hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Jači wifi singal?

Prvo pokušaj promijeniti mjesto routeru,ili ga digni malo na visinu...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Jači wifi singal?

Probo, nikakav pomak. :(

Jedna crtica, 4 metra razlike, eto ti 5 crtica... Necu tako!!!

Mislim da mi ne gine nekakva antena ili slicno... Pa ako imate preporuku sta uraditi - danke. 

14 godina
neaktivan
uber_diggler kaže...

Probo, nikakav pomak. :(

Jedna crtica, 4 metra razlike, eto ti 5 crtica... Necu tako!!!

Mislim da mi ne gine nekakva antena ili slicno... Pa ako imate preporuku sta uraditi - danke.

Ja sam taj problem rijesio tako da sam kupio Airlive 1700.

Signal mi se znatno pojacao.

Cijena=170kn u protisu

14 godina
neaktivan

Jl to ide u laptop ili modem? Nekako mi se ne svidja da mi nesto virka iz laptopa :p Ali ako je to najbolja opcija onda np np. Nisan zna da je to tako dobro da rijesi manjak od 80% signala... Vise san naginja priko dva modema rijesit situaciju, da mi jedan sluzi samo kao prijenosnik.

A je ima dovoljno jakih antena koje idu iz routera koje bi toliko pojacale signal? Ili jaci router?

15 godina
neaktivan
Jači wifi singal?

čitaj malo po foromu  evo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice