Hotpsot i AP odjednom

poruka: 11
|
čitano: 1.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hotpsot i AP odjednom

Trenutno sam spojen na router (Gigaset sx763) preko AP-a (Airlive WL-5460AP). Problem je, mogu li se odjednom spajati na taj router i odjednom imati nekakav 'hotspot' na kojeg bih se spajao mobitelom (iPhone 4)? Ako je potrebno kupiti nekakav uređaj, nije problem.

Matej

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hotpsot i AP odjednom

Zašto se iPhoneom ne spajaš na taj router?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
17 godina
Hotpsot i AP odjednom

AP i hotspot bi bili kao jedno te isto?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Hotpsot i AP odjednom
Stavi AP u repeater mod.
I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
neaktivan

Ne uspijem uhvatiti signal routera. A preko njega mogu biti spojen na 3G ili Edge mrežu. Obje su spore (Edge je inače spora, a 3G ne hvata puni signal).

Matej
17 godina
pinkskin kaže...
Stavi AP u repeater mod.

U tom slucaju poslusaj gospodina kojeg citiram.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
neaktivan

Pokusat cu. Hoce mi onda samo usmjeriti signal na iPhone, ili cu imati internet i na kompu? {#}

Matej
17 godina
M_boy kaže...

Pokusat cu. Hoce mi onda samo usmjeriti signal na iPhone, ili cu imati internet i na kompu? {#}

Imat ces svugdje net.

16 godina
neaktivan
Hotpsot i AP odjednom

Mikrotik router ili neko slabo racunalo sa mikrotik os-om ti moze biti hotspot.

0 0 hvala 0
17 godina
Hotpsot i AP odjednom

Onda mu se najvise isplati 411AR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hotpsot i AP odjednom

@pinskin: Hvala! Stavio sam AP u repeater mode (universal, ne WDS). Nije radio internet pa sam promijenio zaštitu iz WPA2-PSK u običnu WPA-PSK i od tada savršeno radi {#}{#}

Matej

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice