Eset Smart security mi blokira file sharing

poruka: 5
|
čitano: 3.224
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Problem je sljedeći. Imam linksys wireless router i u wlan-u 2 laptopa, oba s vistom sp2. Problem je kad mi je aktivan eset firewall ne funkcionira mi file sharing. Ne mogu pingati, a i ne vide se laptopi medjusobno. Internet funkcionira normalno. Čim deaktiviram firewall na oba laptopa svi problemi nestanu. Pokusavao sam mjenjati postavke firewalla, pa na automatic, interactive, pokusavao neke stvari koje sam procitao na eset knowledge base, ali nista. Jel netko zna u cemu je problem? I jos jedno pitanje, jel mi predstavlja sigurnosni problem to sto mi je deaktiviran firewall, posto router ima svoj firewall? Hvala

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt

0 0 hvala 0
17 godina

Nitko nista? Dajte ljudi, nije velik problem ali je iritantno, a i cisto me zanima u cemu je stvar. Po internetu sve sto sam pronasao sam pokusao, ali bez uspjeha.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

na kraju instalacije te pita strict protection ili allow sharing ja označim allow uvijek allow

a što si ti označio možda je u tom problemCool

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Eset Smart security mi blokira file sharing

Postavio sam allow sharing, ali svejedno nista.

16 godina
protjeran

esetov vatrozid ja ne koristim nego od samih windovsa jer puno .....ebava pa probaj tako

isključi esetov vatrozid uključi windovs vatrozid

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice