COD WWII 2 kompa na jednom routeru problem

poruka: 4
|
čitano: 1.858
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle, morao sam složit na svojem routeru i susjedovom routeru portove za cod da možemo skupa igrat u party. E sad njegov buraz je isto kupio taj cod i koriste svaki svoj komp na jedan router. E sad vaj prvi buraz što je kupio cod mi dvoje možemo igrati zajedno, a njegov buraz nemože igrat sa svojim burazom međusobno ni taj drugi buraz nemože sa mnom. on se nemože k nama joinat. Čak dok mi dvoje koji možemo skupa igrat uđemo u match i dok se ovaj  drugi k nama joina preko steama u match igra nam se svima trojici sruši. Nemogu naći toćno rješenje na netu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Pokusaj svaki routat preko svog porta. Znaci specifiraj da jedan za cod koristi jedan, drugi drugi port. Vidi onda.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: COD WWII 2 kompa na jednom routeru problem

Pokusaj svaki routat preko svog porta. Znaci specifiraj da jedan za cod koristi jedan, drugi drugi port. Vidi onda.

Ovo je njihov router i tu piše korak po korak. Možda ti ovo olakša stvar da mi pokušaš bolje objasnit. Znaći 7 tablica se može najviše ispunit dalje neide. na svakoj tablici ide početni port i završni. I tak kako je tu napisano tako sam složio. E sad ako bi znao što izmjenit. Ako može primjer ? https://portforward.com/zte/zxdsl-931vii/

P.S. Dali je normalna stvar da oni imaju dvije različite IP adrese ? Jedan ima 192.168.1.2, a drugi ima 192.168.1.3 ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2017 22:15 (Peykovac).
10 godina
Re: COD WWII 2 kompa na jednom routeru problem
Peykovac kaže...

Ovo je njihov router i tu piše korak po korak. Možda ti ovo olakša stvar da mi pokušaš bolje objasnit. Znaći 7 tablica se može najviše ispunit dalje neide. na svakoj tablici ide početni port i završni. I tak kako je tu napisano tako sam složio. E sad ako bi znao što izmjenit. Ako može primjer ? https://portforward.com/zte/zxdsl-931vii/

P.S. Dali je normalna stvar da oni imaju dvije različite IP adrese ? Jedan ima 192.168.1.2, a drugi ima 192.168.1.3 ?

Nisam na to mislio. U routeru je vjerojatno otvoreno za cod x broj portova. Neznam dal vam igra ima namjestanje na kojem portu da radi, nek jedan stavi samo 1, ovaj drugi drugi, jer obicno bude namjesteno tipa "portovi od 46000 do 46010". Stavite samo jedan. Ako ne, onda pokusajte podesit tako za interne adrese ako je uvijek jedan na 1.2 a drugi na 1.3 da koristi samo jednu od tih. Neznam dal ce i u firewallu morat namjestat, mislim da je on otvoren isto za vise portova po igrici po defaultu.

To da imaju 2 razlicite intranet adrese je ok, tako i treba bit, svaki uredjaj u intranetu ima svoju ip adresu. Taj lag o kojem pricas se obicno javlja u situacijama da clijent (igrica/server/stogod) prima s istog porta i ip adrese razlicite instrukcije i salje natrag razlicite odgovore a nemoze ih filtrirat kako spada jer ne vidi da li je iza porta 1 ili vise uredjaja. Kad razdjelite svaki na svoj port trebalo bi radit (a mozda i nece, nekad radi nekad ne ovisno kako je klijent kodirana).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice