Bežično spajanje

poruka: 4
|
čitano: 2.040
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bežično spajanje

Evo od nedavno se moram spajati bežično na internet zbog Max-tva, pa sam kupio ovu karticu: 

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mre%9Ena+kartica+PCI%2C+CANYON+CNP-WF511%2C+54Mbps%2C+za+be%9Ei%E8nu+mre%9Eu&option=artikl&id_kategorija=053503&id_artikl=053.509.161

...udaljenost PC-a(koji je u kantunu sobe) i modema je nekih 10ak metara, odvojeni su sa jednim zidom i signal je dosta loš...

nije da puca ali stalno opada pa se digne. Da li bi bilo pametno da kupim neku drugu mrežnu, ako da koju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bežično spajanje

Bolje razmisli da si kupis antenu.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bežično spajanje

Ljudi trebam neki program kojim mogu gledati tko se connecta na moju mrežu i da ih mogu izbacivati i to pa jel može ko pomoc ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Bežično spajanje
CR789 kaže...

Ljudi trebam neki program kojim mogu gledati tko se connecta na moju mrežu i da ih mogu izbacivati i to pa jel može ko pomoc ?

Stavi novu lozinku u postavkama modema i nece ti niko ulaziti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice