- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao sa MSCONFIG? Pod startup makneš kvačicu sa programa za koji ne želiš da se pokrene prilikom učitavanja Windowsa.
Ja želim da se on automatski podigne sa sustavom ali i da se prozor od wireless-a smijesti automatski u tray, a ne da se otvara svaki put prilikom paljenja windowsa.
By the way u MSCONFIG pod stratup mi nema wireless-a.
Svaki put prilikom paljenja win7 64-bit uvik mi se pojavi screen od dotičnog wireless-a. Tražio sam rješenje da se automatski smjesti u tray...čak bi i odklika "show tray icon" kvačicu ali uvik isto. više mi je dosdan. jel tko zna kakvo rješenje?
Ja na žalost ne znam rješenje, imam isti problem sa drugom wireless karticom tj. programom.
Mene zanima kako da mi automatski podigne virtualni WiFi AP (u zadnjem tabu u aplikaciji),
a ne da svaki put moram kliknuti na tab, staviti kvačicu na WiFI AP i onda odabrati mrežu koja će dijeliti Internet.
Nisam siguran dali će ovo pomoći.
Idi na properties od AirLive WL1600USB Wireless LAN Utility (shortcut sigurno imaš na desktopu) i pod run odaberi minimized.
Vjerojatno će biti minimiziran u taskbaru, a ne u tray-u.
Ja imam stari Windows xP i sve sam lijepo instalirao i mogu se konektirat ali mi se svakih desetak minuta opet dekonektira pa ga moram gasit i opet palit. Ako netko zna hvala.
Pozz:Ima win 7 i doticni wi fi stick i sve sam ins al niko nece da mi pokaze da je spojen samo not connected.Ima netko rjesenje?Ili kako da sve isponova napravim da valja..tnx
http://hr.airlive.com/support/support_3a.jsp?pdid=PD1223473034861
TiMi 79 kak si napravio da ti budu ovi programcici sa desne strane iza te crte?