Radi se o liniji Sony RX 90 .
Probao sam slušati radio , radi bez problema , čim prebacim na funkciju " video " gdje mi je zvuk preko PC-a vent u liniji se ubrza poprilično a zvuk jako krči . Neznam u čemu je problem ... 
Radi se o liniji Sony RX 90 .
Probao sam slušati radio , radi bez problema , čim prebacim na funkciju " video " gdje mi je zvuk preko PC-a vent u liniji se ubrza poprilično a zvuk jako krči . Neznam u čemu je problem ... 
Probao sam na kučištu imam 2 audio ulaza i ista stvar , na zvučnoj koja je integrirana isto tako , ili uopće nema zvuka...
Itko ??? Pliz ljudi pomagajte nemam zvuka na kompu 
Tesko mi dokucivo iz tvog posta koji je tvoj problem tj tvoja htjenja.
Ovako po nekoj logici nagadjanju htio bi komp spojiti na liniju i imati zvuk preko linije (valjda i jedina moguca kombinacija)
Posto koliko vidim po netu slike zadnje strane linije (iako su sve male lose slike pa je tesko razabrat) na liniji digitalni ima sam izlaz za cd pa ostaje sam analogni nacin povezivanja
znaci iz zvucne audio out ovakvim kablom http://i7.ebayimg.com/01/i/000/ef/2f/aee8_2.JPG u audio in od linije spojiti
Pogledas da na kompu nije nekaj mute upravljackim od zvucne .Pogledas da u windowsima pod audio output da nisu forsirani neki khz koje linija nemre izgurat (192,96..) .Najbolje ti staviti 44,1 16bit
Odaberes na liniji source pod koji ti je taj audio in i trebalo bi sljakat sve
Tesko mi dokucivo iz tvog posta koji je tvoj problem tj tvoja htjenja.
Ovako po nekoj logici nagadjanju htio bi komp spojiti na liniju i imati zvuk preko linije (valjda i jedina moguca kombinacija)
Posto koliko vidim po netu slike zadnje strane linije (iako su sve male lose slike pa je tesko razabrat) na liniji digitalni ima sam izlaz za cd pa ostaje sam analogni nacin povezivanja
znaci iz zvucne audio out ovakvim kablom http://i7.ebayimg.com/01/i/000/ef/2f/aee8_2.JPG u audio in od linije spojiti
Pogledas da na kompu nije nekaj mute upravljackim od zvucne .Pogledas da u windowsima pod audio output da nisu forsirani neki khz koje linija nemre izgurat (192,96..) .Najbolje ti staviti 44,1 16bit
Odaberes na liniji source pod koji ti je taj audio in i trebalo bi sljakat sve
Sve sam napravio tako ali opet ništa... :/
Jesi li možda probao spojiti nešto drugo (npr. mp3 player) istim tim kabelom na liniju?
Ako tada imaš zvuka i ne krči ništa, onda ti je možda prejak izlaz iz zvučne kartice (probaj malo stišati u Windowsima) ili imašground loop problem kad spajaš PC i liniju.
Još nešto, koliko se sjećam, ta RX serija je imala mogućnost odabira osjetljivosti tog linijskog ulaza (prebacivanje na MD ili VIDEO oznaku), samo se više ne sjećam točno kombinacije tipki koja je to radila (mislim da staviš liniju u standby, držiš stisnuto FUNCTION, i uključiš liniju - tako nekako je bilo na mojoj RX 77), pa možda to pomogne.
Smanjio sam glasnoću na 90 posto , zvuk je sada dobar , ali linija još uvijek ne radi normalno , onaj njezin ventilator se čuje
Ne znam kako je reguliran taj ventilator u liniji (temperaturno, fiksno ili možda čak prema jakosti signala), no možeš probati još malo smanjiti jakost zvuka u Windowsima, možda djeluje... lako nadoknadiš glasnoću pojačavanjem na samoj liniji ako to rješenje upali. Provjeri isto i za onu mogućnost smanjenja osjetljivosti ulaza (prema slici dolje - iz uputa, nek te ne smeta što će pisati MD umjesto VIDEO)