Zvucnici mi ne rade pomoc!!

poruka: 11
|
čitano: 5.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kupio sam prije 1mjsc nove slusalice i kad sam isao gledat nesto htio sam prispojit zvucnike (subwoofer i 2 mala zvucnika) umjesto slusalica ali kad sam iskljucio slusalice i ukopcao zvucnik nije mi htio radit pa sam pokusao iskljucit zvucnik i ukopcat slusalice ali sad ni one vise ne rade ne cujem nista i to me je** vec 2 dana

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 12:59 (XhizorSs).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i da molim malo bolje pojašnjenje jer sam drvo sto se tice kompa i imam windows 7

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zvucnici mi ne rade pomoc!!

pogledaj dali si u dobar utor zaštekao ili da ti nije zvuk isljučen, ako je to ok onda ti zvučna otšla, ili ti je još mogučnost linux s cd-a dignut pa vidjet dali ima tamo zvuka

14 godina
neaktivan

da li ja mogu nekako pogledat da li mi je zvucna otisla i koliko otprilike dode nova?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Odi na Control Panel i otvori Device Manager pa pogledaj da li ti je prikazana zvučna, i ako je pokraj nje žuti trokut pogledaj što piše

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nema nikakav zuti trokut

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam zvucnike ugradjene u kompjuter. Kada sam srusio sistem od tada vise ne rade. Nez koji drajver trebam da skinem ili sta vec treba . Ni slusalice nisu radile pa sam skinuo draiver i sada rade. Sta trebam da uradim ?

0 0 hvala 0
14 godina

Postoji još jedna opcija - imaš virus koji ti blokira zvučnike!

Mene muči takva stvar, benigno smeće koje osim toga ofarba taskbar u - žuto...kada se to desi, znam da ću ostat bez zvuka

Napravim reset i sve štima!!

I ti hakeri su nekad - čudni krkani{#}

15 godina
mijica987 kaže...

Imam zvucnike ugradjene u kompjuter. Kada sam srusio sistem od tada vise ne rade. Nez koji drajver trebam da skinem ili sta vec treba . Ni slusalice nisu radile pa sam skinuo draiver i sada rade. Sta trebam da uradim ?

Valjda imas CD koji si dobio s maticnom ! Na njemu su ti driveri za maticnu i između ostalog driveri za zvucnu karticu ( ako  koristis onu na maticnoj , tj. integriranu ) , nađi ih i instaliraj !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
mijica987 kaže...

Moguće da nemaš dobre drivere. Skini i pokreni program aida64>upali ga i pogledaj kaj piše pod model matične>copy/paste u google i skini drivere i vidi dal je problem još uvijek prisutan. Ovako od opisa nagađam da ti je otišla zvučna na matičnoj pošto windows 7 skine solo drivere (ponekad doduše ne sve) a i veliš da je zvuk radio al eliminiraj opcije. Ako nakon tog ne prorade imaš na njuškalu jeftinjava pci zvučne po 30-40kn.

{#}

Live in your world.Play in ours
12 godina
neaktivan

E ovako jucer mi je sve dobro radilo međutim danas vise ne.
Znaci rade mi zvucnici,ali mi ne radi bass koji spojim onaj zeleni jack u pc...molim pomoć...bojim se da nije otišla zvučna kartica...ne kuzim se baš u ti ....?!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice