Posto mi je kuciste odmah pored nogu, cim ga malo dodirnem, ili jace udarim :D, pocne zujati, i tako zuji, zuji, zuji, zujanje jedino prestaje kada ugasim komp, danas sam otvarao kuciste i cini mi se da zujanje dolazi iz napajanja? sta moze biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moli te da ocistis prasinu ...
;D
Može biti neki ventilator recimo od napajanja, procesora, grafičke ili pak vibriranje od hard diska. Vjeruj mi gore i od konstantne buke ventilatora.
nedugo sam imo isti problem da mi je vent u napajanju rondao ko za bozic. nakon promjene, mrtva tisina 
Ošisti prašinu (kompresorom npr.), hard diskove pristojno zašarafi ak se klimaju, ak ima lufta, stavi neku spužvicu između harda i praznog prostora (tak je meni funkcioniralo).
Ja kad npr. igram igre i onda izađem iz igre, komp mi zuji da neznate do čega je ,čist je od prašine .
I tako zuji dok ga ne ugasim,ako ne igram nista onda ne zuji.
promijeni vent u napajanju...
i ne udaraj kučište jer ćeš s
bat hard disk
Ja kad npr. igram igre i onda izađem iz igre, komp mi zuji da neznate do čega je ,čist je od prašine .
pretpostavljam da zuji neki vent jer kod igranja se povećava temp i brzina ventova...
otvori kučište da vidiš koji je i zamijeni ga
pretpostavljam da zuji neki vent jer kod igranja se povećava temp i brzina ventova...
otvori kučište da vidiš koji je i zamijeni ga
Pokusavao sam otvarati kuciste al nikako da pogodim sta je kad se cuje i grafa i vent od proc. al ja mislim da je stock od proc. pokusacu sutra bolje malo to vidjeti ubi ovo zujanja.
Pokusavao sam otvarati kuciste al nikako da pogodim sta je kad se cuje i grafa i vent od proc. al ja mislim da je stock od proc. pokusacu sutra bolje malo to vidjeti ubi ovo zujanja.
probaj nekako, može bilo koji od ta dva bit ili onaj u napajanju (njega bi valjda skužio)
Ja bi rekao da su vibracije od harda..tako je meni..zuji samo nekada, kad ga pomaknem ili, kao sto autor kaze, dotaknem..ak ti je malo neravan pod, sjedne na krivo mjesto i zuji..