Zanimljiv problem sa slušalicama

poruka: 10
|
čitano: 33.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam slušalice za telefon na kojima glazba zvuči nekako čudno, loše i neprirodno, kao da je negdje u pozadini. Ali na žici od slušalica ima ona neku mala kutijica, na kojoj je neki gumbić, i dok ja taj gumbić držim stisnutim glazba se čuje kako treba. Ima li neko ideju kako rješiti ovaj problem?

Inače, pretpostavljam da bi daj gumbić trebao služiti za pauzu, jer kad sam probao na jednom drugom telefonu radilo je kak treba a prisitkom gumbića glazba se pauzirala. Oba mobitela su android, novije verzije

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 20:20 (Pavilioner).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zanimljiv problem sa slušalicama
Pavilioner kaže...

Imam slušalice za telefon na kojima glazba zvuči nekako čudno, loše i neprirodno, kao da je negdje u pozadini. Ali ka žici od slušalica ima one neku mala kutijica, na kojoj je neki gumbić, i dok ja taj gumbić držim stisnutim glazba se čuje kako treba. Ima li neko ideju kako rješiti ovaj problem?

Inače, pretpostavljam da bi daj gumbić trebao služiti za pauzu, jer kad sam probao na jednom drugom telefonu radilo je kak treba a prisitkom gumbića glazba se pauzirala. Oba mobitela su android, novije verzije

Kupi druge slušalice. Imao sam isti problem sa slušalicama od Samsung Galaxy S-a kad bi ih uključio u HTC Desire (iako su normalno radile u SGS i većini drugih telefona).

Italian mobster shoots a lobster
13 godina
neaktivan

Valjda ima neki način da se to riješi, makar hardverskim putem.

0 0 hvala 0
14 godina

Jesi li provjerio da ti na mobitelu nije slučajno uključena opcija "Aktiviraj zvučnike",jer ti u tome slucaju rade i slušalilc i zvučnik na mobitelu,pa imaš osječaj da je zvuk negdje u pozadini!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imao sam isti problem sa AKG slušalicama, riješio sam ga tako da sam selotejpom zalijepio taj gumb u stisnutom položaju :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan

e takav zvuk ja imam kad ukljucim slusalice od nokije u komp ili laptop. Poksaj izvuci dzek do pola, ili ga  polako izvlaci (dzek {#})i cuces kad ti budu radile obe slusalice i onda ostavi u tom polozaju ako ti ne smeta. Mislim da se to ne moze otklonuti jer taj dzek ima 3 dijela, i za mic

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina

4-dijelni 3,5mm konektor nije standardiziran. Jednostavno ne možeš miješati, npr koristiti Nokia slušalice na Samsung Android mobitelu.

Apple ima jedan standard za taj konektor, Nokia drugi, neki treći treći. Razlika je u rasporedu lijevog kanala, desnog kanala i uzemljenja.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

4-dijelni 3,5mm konektor nije standardiziran. Jednostavno ne možeš miješati, npr koristiti Nokia slušalice na Samsung Android mobitelu.

Apple ima jedan standard za taj konektor, Nokia drugi, neki treći treći. Razlika je u rasporedu lijevog kanala, desnog kanala i uzemljenja.

bas tako ovakav ulaz moze i na komp i vecinu ostalih uredjaja http://www.bestdealaz.com/upload/image-779995676233752.jpg , a ovaj je kod nokije http://www.cpkb.org/images/thumb/a/a9/Nokia_headset_connector_2.jpg/180px-Nokia_headset_connector_2.jpg , vjerovatno ima neki adapter pa da mogu i ove, ali uglavnom nema drugog rijesenja , sem da kao ovaj kralj gore zalijepis pa da ti stalno drzi {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
10 godina
neaktivan

i ja isto imam taj problem, danas uzeo slušalice, prvo sam pomislio da moj mobitel ne valja pa sam dao nekom da proba slušalica na svoj mobitel i rade :/ sve sam isprobao....

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 15:23 (vjeko32).

0 0 hvala 0
16 godina

Otvoriš slušalice (onaj komad gdje je gumb) i zamijeniš žice od mase i mikrofona. Ili ih spojiš pa ti neće raditi mikrofon i gumb, ali će slušalice raditi svugdje.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice