Evo ovako:
Moja konfiguracija kompjutera je ova:
Graficka: Sapphire Radeon HD 4870 X2, 2GB DDR5
Maticna ploca: Gigabyte X48-DQ6, s775, iX48
Procesor: Intel Core 2 Quad Q9550 BOX, 4x2.83 GHz
Hard disk: HDD Seagate 1.5 TB
Memorija: DDR2 4x2GB Kit, 1066 MHz
Napajanje: Chieftec power supply 850W Turbo Series
Imam 2 velika ventilatora iza i ispred na kutiji kompjutera..
Moj problem je:
Zamrzava se kompjuter, odnosno, sve radi super naprimjer pola sata ili sat vremena i onda odjednom sve se zamrzne i nemogu nista osim restartirati kompjuter.. nakon restarta, sve opet radi super neko vrijeme i onda opet ista stvar, i tako stalno.. Ja se razumijem u kompjutere al ovo stvarno vise ne razumijem.. mislio sam prvo da je do procesora, tj. da se procesor pregrijava.. al nije.. normalna je temperatura.. onda sam mislio da mi je do uticnice, odnosno da sam previse opteretio uticnicu, al nije ni to.. onda opet sam stavio vec par puta nove windowse jer sam mislio da je do toga, al nije ni do windowsa.. sve mi je u redu sta se tice programa i windowsa, ali opet isto tako sve je u redu i sto se tice komponenata kompjutera.. komp. je kupljen prije manje od godinu dana.. kupujem svaki mjesec "Bug" nadajuci se da cu naci nesto sto opisuje taj problem, tj. nekog s slicnim problemom.. al nema nigdje.. procitao sam masu i masu foruma.. ali nista.. pozvao sam par prijatelja koji se isto kuze dosta u komjutere al nitko nezna do cega bi to moglo biti..
Takoder, ocistio sam detaljno kompjuter prije par dana.. sve sam rastavio i sastavio ponovo, stavio sam novu bolju pastu na procesor.. al opet ista stvar.. neman pojma vise sta da radim..
Molim vas za savjet sto da napravim.. dao sam masu para za komp koji mi nakraju neradi kako treba, imam stari kompjuter koji se nikad nije pokvario a ovaj novi evo stalno zamrzava.. hvala unaprijed..