Xfx 4870 cudan problem

poruka: 11
|
čitano: 2.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Xfx 4870 cudan problem

pozdrav ovako sinoc sam nešto skidao sam torrenta i komp sam ostavio cijelu noc upalit ali nakon 10minuta nakon što se monitor ugasio grafa je bila sve glasnija i vidio sam da temperatura raste bila je 72 stupnja onda sam iskljucio ono da se monitor ugasi nakon određenog vremena ali opet je bio problem nije do toga vec kad ugasim monitor onda mi se povecama temperatura grafe to mi je cudno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xfx 4870 cudan problem

A kakve su ti temp. u igrama ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfx 4870 cudan problem

zavisi šta igram nekad budu 68 nekad 74 stupnja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xfx 4870 cudan problem
marin sparks kaže...

zavisi šta igram nekad budu 68 nekad 74 stupnja 

To su OK temp. za opterecenje !

Dali si instaliravao kakve drivere nedavno ?

Music As A Weapon !!
15 godina
protjeran
Xfx 4870 cudan problem

da prije neki dan jer sam instaliro windows ponovno i skinio drivere sa ati stranice 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xfx 4870 cudan problem

Probaj neke druge drivere onda !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
Moguce da ne spusta na idle clockove! Probaj ovo sta ti je kolega haf preporucio! Obavezno sa driver sweeperom ocisti poslije uninstalacije drivera!
Werdum Combat Team
15 godina
protjeran
Xfx 4870 cudan problem

to mi se više nedešava ali sad imam problem kad igram cod 4 prije sam imao 250fps-a bez stalno ali sad mi stalno ide 120 150 250 jel to mozda zbog ovih zadnji drivera ako neko zna gdje imaju malo stari driveri i dali bi pomoglo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfx 4870 cudan problem

evo ovako grafa je ova 

XFX Radeon HD4870 1GB DDR5  i kad otvorim msi afterburner core clock je 750 a memory clock je 900 e sad jel to njoj tako tvornicki ili je klokana jer kad sam uzeo grafu bio mi je kolega tu nešto radio pa neznam jel ju kloko ili nije 
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marin sparks kaže...

evo ovako grafa je ova 

XFX Radeon HD4870 1GB DDR5  i kad otvorim msi afterburner core clock je 750 a memory clock je 900 e sad jel to njoj tako tvornicki ili je klokana jer kad sam uzeo grafu bio mi je kolega tu nešto radio pa neznam jel ju kloko ili nije 

Pa onda pitaj kolegu šta je radio

Say hello to my little friend
15 godina
marin sparks kaže...

evo ovako grafa je ova 

To su njoj tvornicki taktovi !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice