Xbox360 problem

poruka: 5
|
čitano: 979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xbox360 problem

Naime jutros mi je mlađi brat krenuo igrati lego batmana na navedenoj konzoli {#} Igrao je možda nekih 20-ak minuta i prikazao mi se crn ekran i sav začuđen došao do mene i rekao da je crveni krug na njemu, ja već znam da nisam te sreće da je samo jedna ili čak 2 lampice, već idemo na 3! I hajd' ja dođem, izvadim dvd, ugasim konzolu, pričekam par sekundi, upalim opet i nije mi prikazivao rrod, nit je konzola bila zagrijana, zna možda netko u čemu je mogao biti problem, odo opet malo duže ostaviti upaljen da vidim hoće li štogod biti.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 problem

Može li biti u tome što je u sobi (koja je veoma mala) bilo jako vruće?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 problem

Ostavio konzol upaljenu nekih sat vremena i otvorio prozore, ugasio grijanje, radi ko mlijeko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox360 problem

to ti se desava lkada kabel od stuje koji ide u konzolu nije do kraja ustekan

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Xbox360 problem
herc1988 kaže...

to ti se desava lkada kabel od stuje koji ide u konzolu nije do kraja ustekan

Znači to je taj hardware failure? Ako je to, hvala Allahu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice