WLAN driveri za ACER ASPIRE 7736ZG

poruka: 27
|
čitano: 16.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wirless driveri za ACER ASPIRE 7736ZG-POMOČ!!!!

molim vas pomozite..milion isprobanih drivera i niti jedan ne radi..

instalirao sam sedmicu na frisko kupljeni laptop,pronasla je drivere i instalirala ih za sve i sve je super osim wirlessa..tipka za paljenje wirlessa ne reargira,u biosu nema kartice da bi ju upalio..nije skrivena nigdje na kompu..u device menageru mi kaze sa usklicnikom da nema drivera za wirless adapter..nema ni imena tog adaptera..trazim ga danima na internetu i nailazim samo na slicne probleme koje i ja imam,ali niko nema odgovara..seronje u ducanu u kojem sam ga kupio su mi rekle da ga mogu poslati u servis ali da ce mi to naplatiti..nisam neuk sto se tice kompjutera i znam se sluziti njime,ali ovo sa driverima je previse..nikad nisam imao ovakvih problema..molim vas pomozite..

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Wirless driveri za ACER ASPIRE 7736ZG-POMOČ!!!

Imaš ovdje drivere - http://www.laptop-software.com/acer-software/acer-aspire-7736-7736g-7736z-7736zg-drivers/

Prvo gledaj koje windowse imaš - 32 ili 64 bit. Na dnu oba popisa imaš Wirelles LAN drivere. Skini sva 3. Onda isprobavaj - srećom samo su 3 opcije - atheros, intel i ralink. Ja bi prvo išao na ralink, pa atheros a onda intel. Jedan MORA raditi. Ako ne radi jedan driver, vrati se system restoreom na početak i svaki put tako.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan

eh da je to tako lako to bi bilo exstra..i tu sam stranicu probao i zaista je obecavala no bas za moj lap driveri kazu:

404 bad req fine not found

kao da ih je neko maknuo,i na to samnaisao na par stranica...

sad sam vec lagano jako lud na acera,i fakat su debili...

eto ko nade ispravne drivere za sedmicu 32 bitnu..dobiva gajbu pivice..

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 15:58 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tipka

str. 3

im not a hacker im a security professional
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

eeeee nista od gajbe jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj....ni jedan ni drugi ne valjaju...ja cu poooludit...obijesit cu se ovim  kabelom od interneta..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budući da nisi rekao koja je zapravo WLAN kartica idi ovdje (Acer support) i skini drivere za koju god da već imaš.

P.S. Ako tražite drivere nemojte tražit "Acer 7736ZG drivers" {#}  nego radije na Google upišete "Acer support" pa nađite na stranici od proizvođača.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:27 (indig0F10w).
16 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:34 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa dobro zar zaista mislis da tamo nisam isao prvo???gle nemam pjma koja je kartica jer mi ni everest i win ne pokazuju ime...ma sranje covjece..

16 godina
neaktivan

Vjerojatno ti treba novija verzija EVERESTa koja se od nedavno zove AIDA64 Extreme Edition.

16 godina
neaktivan
Kramarius kaže...

pa dobro zar zaista mislis da tamo nisam isao prvo???gle nemam pjma koja je kartica jer mi ni everest i win ne pokazuju ime...ma sranje covjece..

Jel imaš TeamViewer da ti pogledam? (ako želiš)

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina

@ IVO, da ali tko ti kaže da je za AUS ta kartica, možda je za EU neka druga, zato treba 'čitati'...

:))

-okreni laptop i čitaj... WLAN i oznaku, tad skini konkretan driver.

kad skineš pravu verziju (ovisno o verziji windowsa), provjeri: BIOS -enable, instaliran tools-utils ili posebna tipka (na novijim modelima mora posstojati on-off).

Ako nema posebne tipke onda neka fn+? ... ponekad i čitanje manuala pomogne, to je jedna od primjena.

Tek tad instalacija drivera može proći.

Postoji i mogućnost (mala) da je bez wlana ili da je neispravna...

-u svakom slučaju imaš pravo na reklamaciju, bez ikakve naplate 'servisa' pogotovo ako samo treba upaliti karticu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WLAN driveri za ACER ASPIRE 7736ZG
ihush kaže...

@ IVO, da ali tko ti kaže da je za AUS ta kartica, možda je za EU neka druga, zato treba 'čitati'...

:))

Ma znam. Postoje samo dvije vrste za taj model.

Fino neka skine, raspakira, nadje upitnik u device manageru i ručno ih proba ubacit.

Uostalom kako si rekao obično ispod piše čiji je wlan modu unutra:)

U prvom postu kaže da mu je upitnik u device manageru pa mislim da mu samo fale driveri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:47 (F1-IVO).
16 godina
Kramarius kaže...

eeeee nista od gajbe jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj....ni jedan ni drugi ne valjaju...ja cu poooludit...obijesit cu se ovim  kabelom od interneta..

pa tamo gdje sam ti dao link imas 4 wireless drivera od tog laptopa, pa probaj po redu, mora jedan biti. odi pogledaj i u bios dali si ukljucio wlan

13 godina
neaktivan

eeee  hvala ekipa...danas sam se malo ubio i zaboravio laptop na poslu...

u biosu sam gledao i nema nikakvih postavka za wirles pa pretpostavljam da je automatski..

a sto se tice uputa usrani acer nije dao ni ced instalaciski a kamoli kakve upute..nista nula bodova...imao je uzasno lose podjeljen hard od 320 giga na dva jednaka dijela i na jednom je bio linux..nikakva upustva..

sto se tice tipke za paljenje wirlesa,ima je i to na normalnom mijestu ali kad ju pritisnem ona se ne upali..na laptopu ispod nisam pogledao a to je dobra ideja..nadam se da ce tamo pisati koja je kartica..pa cu onda tako potrazit jer ovo je smijesno..isprobao sam oko 30 drivera..i nula

ivo moze sto se tice onog gledanja..budem te sutra pokusao uhvatiti on line pa malo pogledaj slucaj..samo moram na posao po laptop..nisam jos navikao da ga furam pa mi se dogodi da ga zaboravim ko danas jebote???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kartica je  broadcom bcm943225hm  eto nasao sam ime ali opeta ne i drivere..probao sam neke ali opeta ne radi..zalosno

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 16:25 (Kramarius).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: WLAN driveri za ACER ASPIRE 7736ZG
Kramarius kaže...

kartica je  broadcombcm943225hm  eto nasao sam ime ali opeta ne i drivere..probao sam neke ali opeta ne radi..zalosno

-da, žalosno. Dakle sad barem znaš koja je kartica, preostaje ti još samo googlanje ili s Acerove stranice skinuti odgovarajući driver.... (ovisno o verziji OSa!).

klik.-1st. ili 2nd. ... driveri samo za sedmicu, za LAN i Bluetooth, vjerojadno sadrže i WLAN. Broadcom. Skinuti i (pod app) Dritek.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

eeeeee ekipa uspio sam konacno..nakon 200tinjak isprobana pomoci

drivera nasao samdrivere na stranici od lan kartice...hvala vam na pomoci ii zaista ne zelim da se to ikome ne dogodi..a o aceru fakat nemam rijeci..na njihovoj stranici cak ni ne pise da imaju uopce laptope sa ovom markom kartice koju ja imam..dobro da su uopce stavili podrsku za win 7...ma ono malo su banana...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi mozes poslat link od drivera jer ga nemogu nac na broadcomovoj stranici.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

ajde molim te daj link di si nasa drivere

sve sam instalira osim wlan-a :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vidim da još uvijek ima ljudi koji tragaju za famoznom Broadcomovom WLAN karticom. Istina je da do dana današnjeg Acer nije izdao podršku za te drivere za taj laptop na svojoj stranici, no malo švrljajući vidio sam da još jedan Acerov laptop koristi iste drivere. Dakle, samo trebate otići na http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html odabrati drivere za Netbook -> Aspire One -> AO532h i odabrati Windowse i Wireless LAN od Broadcoma i to je to.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 10:55 (troll).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imao sam isti problem ali onda sam našao ovaj driver za wlan i sve radi

0 0 hvala 0
15 godina

evo bas danas slazem taj laptop, instalirao windowse 7, i normalno kao i svima wlan driver fali, uglavnom isto hrpu zivaca sam izgubio, nakraju sam otvarao novi laptop da vidim koja je kartica unutra da mogu instalirat,, i uspio sam, suport im je za goli ku....c, nemaju ni drivere za grafu atijevu gore, katastrofa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve koji neznaju koji je koji je tip Vendor dovoljno da instalirate jedan programčić a ta nalazi ACER ovom stranici i kliknete pod " Download Hardware Vendor Detection Utility i nakon što ovo instalirate i pogledate po kojim vendor i tako recimo pod Wirelles LAN i ima postoji više vrsta vendora i nađeš odgovarajući driver za Wlan. Tako je i meni pomoglo da nađem za Cameru i tako riješen problem.

Savjetujem da možete za sva drivere skinete i pržite na DVD i imate spremnog na DVD tak da nemorate svaki put na netu ponovno skidat. {#}

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: WLAN driveri za ACER ASPIRE 7736ZG
panisher21 kaže...

evo bas danas slazem taj laptop, instalirao windowse 7, i normalno kao i svima wlan driver fali, uglavnom isto hrpu zivaca sam izgubio, nakraju sam otvarao novi laptop da vidim koja je kartica unutra da mogu instalirat,, i uspio sam, suport im je za goli ku....c, nemaju ni drivere za grafu atijevu gore, katastrofa

a da drugi put pogledaš na naljepnicu s donje strane koja je wifi kartica??

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
12 godina
neaktivan

dvd drivere sam izgubio na pc-u, samo mi ocitava cd-rom a dvd-rom ne reagira, molim pomoc gdje mogu skinut te drivere.... !!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: WLAN driveri za ACER ASPIRE 7736ZG
ljubosek kaže...

dvd drivere sam izgubio na pc-u, samo mi ocitava cd-rom a dvd-rom ne reagira, molim pomoc gdje mogu skinut te drivere.... !!!!!!!

Klikni na KLIK. Možeš sve skinut i spremit na usb memori stick. a kad budeš trebao drivere a na sticku je i lako instaliraš.

Sam svoj majstor. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice