Wireless i javna mreza

poruka: 23
|
čitano: 5.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Wireless i javna mreza

imam prolem sa spajanjem na wireless mrezu

imam dva provajdera iskon i vip kad hocu da predjem sa iskona na vip

nemam mrezni pristup tj.javna mreza(na iskonu sam uvijek kucna)

zasto mi se mjenja mrezni pristup i kako da napravim da mi budu sve mreze  u kucnoj mrezi

imam win 7 hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wireless

Srusila sam sistem i nakon ponovnog vraćanja, ne mogu na net preko wireless a prije je bilo ok, pojavi mi se sljedeće

windows cannot configure this wireless connection

If you have enabled another program to manage this wireless connection, use that software.

If you want Windows to configure this wireless connection, start the Wireless zero Configuration (WZC) service. For information about starting the WZC sevice, see article 871122 in the Microsoft Knowledge Base on the microsoft.com web site.

ja sam instalirala postavke za ruter koji je kod mene

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wireless
aza kaže...

Srusila sam sistem i nakon ponovnog vraćanja, ne mogu na net preko wireless a prije je bilo ok, pojavi mi se sljedeće

windows cannot configure this wireless connection

If you have enabled another program to manage this wireless connection, use that software.

If you want Windows to configure this wireless connection, start the Wireless zero Configuration (WZC) service. For information about starting the WZC sevice, see article 871122 in the Microsoft Knowledge Base on the microsoft.com web site.

ja sam instalirala postavke za ruter koji je kod mene

Evo ovdje na linku ti je postupak paljenja WZC preko Servicesa

Link

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
13 godina
neaktivan
opet mi neće da učita koje mreže ima :/
15 godina
neaktivan
aza kaže...
opet mi neće da učita koje mreže ima :/

Koji je adapter??? jel wireless od laptopa, il je USB WLAN

13 godina
neaktivan
wirelees na lapt
15 godina
neaktivan
aza kaže...
wirelees na lapt

Ok, pogledaj da li ti je prilikom instalacije drajvera od wirelessa, se instalirao i njegov popratni utility, START > Programs, nešto tipa RALINK, Intel ProSet ili neki drugi

Ako je, onda preko njega nađi mrežu

edit: Ajde napiši koji je lap u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 17:30 (Flying Dutchman).
13 godina
neaktivan
bilo je ali ni to nije moglo, pa sam ga izbrisala, ali sad nema nikako ikonice u altanoj traci za wireless
15 godina
neaktivan
aza kaže...
bilo je ali ni to nije moglo, pa sam ga izbrisala, ali sad nema nikako ikonice u altanoj traci za wireless

Ovako, odi u control panel > System > Hardware > Device Manager > i pod network adapters jel imaš kakav žuti uskličnik

13 godina
neaktivan
aza kaže...

Koje windowse imaš, imaš li cd od wireless kartice u laptopu, koji model laptopa? Ako si instalirala xp onda moraš posebno skinuti drivere za wireless za svoj model i utiliti program za karticu jer winsi govore da nemogu konfigurirati wireless.

Ajde ispuni to da se zna što tražiti. 

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
13 godina
neaktivan
nema
13 godina
neaktivan
xp mi je na lapt. trenutno mi nema ni one ikone kod sata za wireless. lapt je siemens. a ruter je tp-link wr740N i instalirala sam za ruter preko kabla hoće net a ovako ne :/
14 godina
neaktivan

Preko Device Managera instalirati driver ili se povezati sa LAN kablom pa skinuti novi driver sa interneta.

13 godina
neaktivan
aza kaže...
xp mi je na lapt. trenutno mi nema ni one ikone kod sata za wireless. lapt je siemens. a ruter je tp-link wr740N i instalirala sam za ruter preko kabla hoće net a ovako ne :/

lapt je siemens. Koji model, serijski broj jer simens ima puno modela, a nisu svi driveri isti.

13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Poveži se LAN kabelom i spoji na net, zatim se dogovori sa nekim forumašem pa će ti preko TeamViewera instalirati driver.

14 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 19:15 (Fero).
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Wireless i javna mreza
imam driver sad i sve, konektovano je na wireless ali kad otvorim net neće, i još ne mogu da šaljem više privatnih poruka :7

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Wireless i javna mreza
aza kaže...
imam driver sad i sve, konektovano je na wireless ali kad otvorim net neće, i još ne mogu da šaljem više privatnih poruka :7

Pa kako si sad na netu. Ako si žićano spojena normalno da neće.

Odspoji kabal iz lapa i probaj onda.

13 godina
neaktivan
spojena preko kabla, a kad ga siključim odmah me disconect
13 godina
neaktivan
aza kaže...
spojena preko kabla, a kad ga siključim odmah me disconect

Pa normalno kad se moraš spojiti na wireless mrežu na ruteru sa svojim laptopom ali moraš omogućiti na laptopu wireless karticu da se spoji , a moraš i konfigurirati da lap pronađe mrežu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice