WindowsXP instalacija sa USB sticka

poruka: 8
|
čitano: 3.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ovako. Želim instalirati WindoesXP na predhodno formatirani HD. Dosada sam koristio CD. Sad više ne želim instalirati preko CD-a nego preko USB sticka. Imam Corsair VoyagerGT od 4 GB. Dali postoji program koji bi to mogao uraditi? Da mi jednostavno riješi da instaliram Win preko USB sticka!

Lijep pozdrav!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WindowsXP instalacija sa USB sticka
xilC kaže...

...Sad više ne želim instalirati preko CD-a nego preko USB sticka...

A zašto ne želiš preko CD-a? Probaj sa USB-a, ali mislim da ti neće uspjeti. Sporo ide čitanje sa USB sticka.
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...
xilC kaže...

A zašto ne želiš preko CD-a? Probaj sa USB-a, ali mislim da ti neće uspjeti. Sporo ide čitanje sa USB sticka.
 E al kako i čime? Brzina sticka je neupitna...
17 godina

mislim da možeš u biosu narihtat da ti se prvo učitava usb stick, pa onda probaj tako

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa stavi da ti jednostavno buta sa sticka, barem sam ja tako probao i radilo je. Samo neznam dali se to može na svim matičnim pločama, moja je od Gigabyta.

"Imam sve karakteristike ljudskog bica; meso, kosti, kozu, dlake, ali nijednu emociju - osim pohlepe i gadjenja. Kad me vidite imate osjecaj da je to jaka osoba sa cvrstim stavovima i jakom voljom. Ali kad mi pogledate u oci, ja jednostavno nisam tamo..."

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ima!Program se zove Bart's PE Builder.Downloadaj ga i sljedi upute i to je to!

0 0 hvala 0
17 godina
pc-haker kaže...
xilC kaže...

Nisam bas siguran u tu tvrdnju.
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan
xilC kaže...

Evo ovako. Želim instalirati WindoesXP na predhodno formatirani HD. Dosada sam koristio CD. Sad više ne želim instalirati preko CD-a nego preko USB sticka. Imam Corsair VoyagerGT od 4 GB. Dali postoji program koji bi to mogao uraditi? Da mi jednostavno riješi da instaliram Win preko USB sticka!

Lijep pozdrav!!!

Install Windows XP on the Asus Eee PC

Installing Windows XP on the Asus EEE pc using a single USB flash drive.

Please note this tutorial works on all computers not just the Asus EEE PC. 

0100110001100001011110100110000101110010011101010111001100100000010011000110111101101110011001110010000000110001001110010011011100110010
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice