Pozdrav, trebala bi mi pomoc dakle u popodnevnim satima brat mi je bzvz neszo igra po netu, googla itd i odjedanput mu se pojavija bijeli ekran nesto kao minisarstvo unutarnjih poslova, pa neke povrede zastite autorskih prava svasta nesto i ka da bi se trebalo preko neke pay safe kartice platit 200-500kn da to oni odblokiraju itd....ugl upisa san taj problem u google i izbacilo mi je da su se takve stvari vec prije pojavljivale na netu, da je dosta ljudi prevareno neznajuci da se radi o nekom virusu trojanu uplatili pare na taj racun its....medu tome svemu pise nacin na koji bi tribalo se toga rijesit i ka da bi trebalo uc u safe mode samo ja to nikako ne uspijevam...maticna mi je Gigabyte Z77-D3H i pokusava san ono f8 i ne reagira nista a ostalo sve mogu uc u bios i to pa nezz jeli u njemu medu opcijama ima di nrka kombinacija za safe mode...nezz sta mi je cinit
EDIT: dakle uspija san uc u safe mod ali svaki put me izbaci iz njega nakon 3-4 sekunde tj komp se restarta nemogu ostat duze od toga tako da tek sad stvsrno neman ideje sta i kako