Ako moze pomoc. Masina mi konstantno drzi CPU USAGE na 100% . Sve baguje ali bukvalno sve ! Pesma u Windows media plejeru secka . Sve je dobro radilo dok ga nisam pre neki dan otvorio , i cisto iz dosade zamenio (imam 2x1GB rama memorije) mesta ramovima . Od tada kad upalim kompjuter USAGE stoji na 100% i kao sto sam rekao jako je tesko raditi nesto na njemu . Nisam probao da ocistim kuler , cistio sam ga pre od prilike 6 meseci , ali mislim da nije do toga . Pomozite mi ako vam je ovaj problem poznat .
Ventilator i temperature
- poruka: 84
- |
- čitano: 5.578
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Probaj vratiti RAM-ove na stare pozicije.
Evo slike , ali to je kad nediram nista na kompjuteru :D
Daj sliku iz Task managera, kartica Processes (ne zaboravi uključiti sve procese) i posloži hi po tome koliko koriste CPU (lijevi klik na zaglavlje tabele, tamo gdje piše CPU).
...
hmm
Klikni lijevom tipkom miša na CPU da ti procese posloži po korištenju CPU-a (probaj jednom ili dva puta da vidiš kad ti je najveći na vrhu).
skeniranje sa programom MALWAREBYTES je riješilo problem. :)
Imao sam 47 virusa :O
Hvala vam na resenju . Javljam vam dal radi
Može.
System Idle process 99
Onda je sve u redu. ;)
Onda je sve u redu. ;)
- Ako si očistio sve viruse, onda je.
- Ako želiš, skeniraj s ovime još: ComboFix, HitmanPro, SuperAntiSpyware, AdwCleaner.
Ok,budem.
U biti ne,ali nebi bilo loše staviti mada je upitno dali ćeš dobiti koji stupanj manje.Probao bio na jednoj s takvim pasivnim hladnjakom i dobio 1 stupanj manje tako da jedino ako nađeš neki mali ventilator pa montiraš na njega budeš dobio koji stupanj nižu temperaturu ali i s time dobijaš i na buci pošto se okreću na velikim okretajima s malim krilcima.
Nakon par minuta rada računala taj hladnjak je jako vruć.
Pa sam zato pitao!
- Temperature su OK, ali ovo je bez opterećenja, koliko vidim.
- Optereti računalo nečime, onda prati temperature.
Kako opteretiti računalo i onda provjeriti temperaturu?
CPUID HW monitor
da,znam. :)
CPUID HW monitor
da,znam. :)
- Ili tako ili pokreni neku igru, pa igraj par minuta, a HWmonitor neka se vrti u memoriji.
U međuvremenu je skakala i do 65
U međuvremenu je skakala i do 65
- Jesi mijenjao termalnu pastu na procesoru i grafi?