USB uređaji ne rade

poruka: 7
|
čitano: 1.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
USB uređaji ne rade

Pozdrav svima!

Imam problem koji donedavno nije postojao. Koristim Windows 7 već duže vrijeme.

Imam:

MBO Asus P4S800

CPU Pentium 4 3.0 GHz

HDD 80 GB

GPU Ati Radeon 9550 128 MB

Od jučer mi komp ne prepoznaje niti jedan USB uređaj, bilo da se radi o USB memoriji, Externom HDD, printeru, skeneru, wi-fi USB sticku. (Radi mi N95 8GB u data transfer modu i miš).

Kad prikopčam bilo sta pojavi mi se poruka "USB Device not Recognized. One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognise it.... "

Isfrustriran neuspjelim pokušajima, ponovo sam instalirao Windows 7, ali problem se nije rijesio. Sad cak ne mogu ni na internet s njime...

Molim pomoć!

Život je takav - čupav i dlakav; nauči se depilirat!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 13:12 (Silvertiger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB uređaji ne rade

da bi otklonia win 7 kao uzrok, provaj dignit neku livelinux distribuciju sa cd-a pa ako i onda ne radi, mos skoro pa komodno pretpostavit da je hardverski problem

17 godina
neaktivan
wifi kaže...

da bi otklonia win 7 kao uzrok, provaj dignit neku livelinux distribuciju sa cd-a pa ako i onda ne radi, mos skoro pa komodno pretpostavit da je hardverski problem

Probat cu pokrenut BackTrack na njemu kasnije. Ako se radi o hardware-u, jel se može kupit recimo samo onaj pci utor sa usb 2.0 priključcima pa da onda to radi?

Jel to stvar u matičnoj ili?

17 godina
USB uređaji ne rade

da može se kupiti usb hub pci kartica ali ja bi prije probai, cmosat bios, pa stavit novi firmware za ploću i provjeri napajanje i sve temperature u kompu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Exploder kaže...

da može se kupiti usb hub pci kartica ali ja bi prije probai, cmosat bios, pa stavit novi firmware za ploću i provjeri napajanje i sve temperature u kompu.

heh, ajde ti to meni na hrvatskom...

Cmosat bios - WTF?

skinuo sam bios ... dobio sam datoteku System.ROM samo sto sad nemam pojma sta bi s njom...

17 godina
neaktivan

E da, čini mi se da mi ne radi ni ethernet, (zvuka nema, ali za njega skinem drivere) tako da nemože na internet, jer se spajam preko lan-a, usb - fale driveriza windows 7 - imam speedtouch ruter od t-coma

17 godina
neaktivan

Čudo se dogodilo, kako je počeo problem, tako je i nestao..

Moram sad internet omogućit da bi mi windows 7 skinuli sve potrebne drivere. Jel zna netko gdje bi mogao skinuti driver za lan ili još bolje usb kako bi spojio ruter na komp...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice