USB problem

poruka: 4
|
čitano: 908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
USB problem

Bok!

imam slijedeći problem: usb mi normalno radi i laptopu i na kompu, cak i na tv-u, ali kad ga ustekam u radio, dvd ili radio u autu ne prepoznaje ga. Taj problem mi se pojavio nakon što sam koristila taj usb za instalaciju windowsa, nakon toga sam ga formatirala i od tada ga ne prepoznaje niti jedan radio. Prije je sve normalno radilo.

Jel imal ko sličan problem da mi pomogne?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: USB problem

-99% nepodržan FS.

-formatiraj u npr FAT32, zbog licence (cijene) npr NTFS dosta uređaja ne podržava, exFAT i linuxove ext2-3.. su također free ali to vrlo rijetpko podržavaju uređaji (playeri). To nije problem usb flash diska, nego uređaja na kojem ga koristiš tj njegovog softwarea-firmwarea.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
ihush kaže...

-99% nepodržan FS.

-formatiraj u npr FAT32, zbog licence (cijene) npr NTFS dosta uređaja ne podržava, exFAT i linuxove ext2-3.. su također free ali to vrlo rijetpko podržavaju uređaji (playeri). To nije problem usb flash diska, nego uređaja na kojem ga koristiš tj njegovog softwarea-firmwarea.

Da, NTFS format je.

Pojavil mi se novi problem - sad sam skužila uopće mi ne da opciju da ga formatiram. Ne znam zakaj.
Ovak je situacija - čita mi ga ko network location. Iskreno, nemam pojma zakaj, to sam danas skužila. možda zato kaj su mi prošli tjedan laptop umrežili u mrežu na poslu... Ugl. desni klik, "open as portable device", ali mi svejedno ne nudi format. Otišla sam i u "devices and printers", ali ni tam mi ne da formatirati.. I kaj sad? :-/

11 godina
neaktivan

nekaj sam uspjela u cmd-u, upravo je formatiranje u tijeku.. bum vidla jel bude nakon toga učitavalo kak treba.

hvala na savjetu :)

.

.

.

.

USPJELH! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 18:34 (Anchy985).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice