Neki dan sam na USB stavio vrlo važne dokumente i sve je bilo u redu . I kada sam nakon nekoliko dana žalio staviti još nešto na njega , komp ga je prepoznao , no kad sam kliknuo na ikonicu od USB-a pisalo je da ga moram staviti u komp i na USB-u nije svijetlila crvena lampica . Nije problem u kompu jer mi je došel prijatelj i njegov USB je radio bez problema . Znate možda kako bih mogao spasiti dokumente koji su gore jer su mi zaista važni . Zahvaljujem na svim prijedlozima unaprijed .
USB problem
- poruka: 24
- |
- čitano: 2.714
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je ozbiljnja tema .
Jesi probao stavit stick u drugi komp
di je luxx kad nam treba, ovo je čovječe napast
zasto je ovaj lik jos na forumu???
Neki dan sam na USB stavio vrlo važne dokumente i sve je bilo u redu . I kada sam nakon nekoliko dana žalio staviti još nešto na njega , komp ga je prepoznao , no kad sam kliknuo na ikonicu od USB-a pisalo je da ga moram staviti u komp i na USB-u nije svijetlila crvena lampica . Nije problem u kompu jer mi je došel prijatelj i njegov USB je radio bez problema . Znate možda kako bih mogao spasiti dokumente koji su gore jer su mi zaista važni . Zahvaljujem na svim prijedlozima unaprijed .
Ko je još na forumu ?
Netko gadno sprda jednog lika
Luxx čisti ovo!!
Strašno je što sve možeš tu pročitat!!
Nisam ga probal stavit u drugi komp , ali ak od prijatelja stick radi na kompu , znači da je s kompom sve u redu .
Trebao bi probat na drugom kompu jer ti imaš drugačiji stick od prijatelja
Imam stick od 1Gb tvrtke BTC .
Probaj ubaciti u neki drugi usb utor, ako vec nisi. Po mogucnosti sa zadnje strane. Direktno na maticnu... Meni isto tako zna neke stickove odbiti raditi u nekim utorima. Tko zna zasto...
Budem probal stavit na neki drugi komp pa bum videl dal će radit il ne .
Probaj ubaciti u neki drugi usb utor, ako vec nisi. Meni isto tako zna neke stickove odbiti raditi u nekim utorima. Tko zna zasto...
rastavi ga i pogledaj možda ti se kaj odspojilo
DA , ALI KAK GA RAZDVOJIM!!!
cekaj lluxa... mozda dobijes samo zuti...
Ma ja idem ...
omg koji je ovo lik?..dal on to prica sam sa sobom?oprostite na offtopic
kaj da ti velim odnesi na servis, nemam pametniju ideju
tako je bilo i mom mem. sticku. eno ga sad negdi na otpadu. gotovoti je, riknija je zauvik