TV kao monitor, sjene na ekranu

poruka: 4
|
čitano: 1.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Popravio sam jedan stariji tv 40" i mislim ga koristiti kao monitor. Ali izgleda da sam oštetio ekran tijekom popravljanja, ili je tako bilo neznam ali nisu mrtvi pixeli nego kao sjene koje se vide i na bjeloj i na crnoj podlozi (druga slika). Iste takve sjene dobijem kada prstom pritisnem bilo gdje na ekranu, tako da mislim da je samo malo 'udubljeno', zasad sam pritiskao maramicom na tom djelu i čini mi se da se malo smanjilo, neznam da li je sigurno da još dodatno ne oštetim ekran, ima kakav bolji način?

EDIT: Na prvoj slici je sve ok kamera je loša kao da snimam crt, jedino su te tri točke problem u kutu dolje desno, ne vidi se u normalnom radu zbog taskbara.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2018 10:27 (win10pro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: TV kao monitor, sjene na ekranu

Možda ti samo onaj bijeli papir/karton iza osvjetljenja nije dobro sjeo.

Kruha i igala...
10 godina

Nisam otvarao taj metalni dio gdje je ekran i osvjetljenje, problem je bio u napajanju. Ali čuo sam da ima nekakv papir ispod, mada ne viri nigdje van pa neznam da nisam samo prejako zašrafio? Ili 2 šarafa nisam stavio ali sumnjam da bi bilo zbog toga mada ko zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Izgleda da je do šarafa, negdje previše negdje premalo zategnuto. Rješio 2 točke ostala jedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice