jucer sam ubacio novu graficku (hd5450) i prilikom bootanja se cuje nekakvo "klikanje" (prvo se nekih 10ak sekundi cuje klikanje, nakon toga onaj standardni "beep" kad se pali komp). zanimljivo je da sve radi normalno, windowsi se dignu itd. probao sam nekoliko puta izvaditi graficku, prebaciti na integriranu grafiku i onda se ne cuje klikanje (tako da ne bi trebao biti problem sa diskom). pregledao sam na tone raznih topica po netu i nisam uspio saznati sto se zapravo dogadja. pomoc!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledaj da li ti nesto zapinje u ventilatoru graficke, tipa kablic koji ga napaja, takoder
probaj stisnuti ventilator prema kartici odozgo po sredini jer se mozda u transportu stresao pa ne lezi dobro
na lezajevima, ako nist ne pomaze reklamiraj.
pasivni hladnjak^^
To ti grafička turira
...malo sam proguglal i našao neki lik isti problem, al tri tjedna mu sve radi normalno,jedino to bipkanje...meni je stara grafa ( 6600 GT ) isto bipkala par puta,tek onda se pokrenulo sve
pasivni hladnjak^^
Onda najbolje reklamiraj karticu, pasivna kartica nebi trebala raditi nikakve zvukove.
Jedino bi jos mogao isprobati u nekom drugom racunalu da vidis da nije slucajno nesto drugo.