prijatelj mi je prodo staru maticnu i nisam imao hd s diskom windows 98 nego xp sto je pprejako..
kad zelim instalirat windows na hard kaze mi da imam premalo prostora -.-
jel moze mi ko objasnit zasto a hard je formatiran i 40gb je
prijatelj mi je prodo staru maticnu i nisam imao hd s diskom windows 98 nego xp sto je pprejako..
kad zelim instalirat windows na hard kaze mi da imam premalo prostora -.-
jel moze mi ko objasnit zasto a hard je formatiran i 40gb je
il nemas nekih 5-6gb praznih il di je do tih windowsa,btw jesi formatiro disk uopce?
pa jesam na ovom kompjuteru formatirao -.- e sad sam skuzi da je jedna particija od 7mb i valjda je ta glavna ...
kako da obrisem particiju?
Lipi moj hitno uzmi HIREN'S boot cd i sa njim napravi reparticioniranje; tj obriši sve postojeće particije i kreiraj nove
Kao što rekoh prikopčaj samo taj disk u komp; resetiraj komp sa opcijom first boot from CD i HIREN'S boot CD-om u cd pogonu. Nakon bootanja HIREN-a odaberi opciju 1 (partition tool), 1 partition magic i u njemu odradi reparticioniranje HDD-a.
u setupu instalacije windowsa pobrises sve particije koje su bile,zatim kreiras nove, odaberes ntfs format..
Sad se sjetih. Dok ti je disk spojen na ovome kompu di ti je sedmica odradi preko computer managementa - disk managementa, briši postojeće particije i kreiraj nove (ne zaboravi backup podataka ako ima išta zanimljivo)
sve pet skinuo sam program od EASYUS il kako i sve pet
može LOCK