SSD krepo?

poruka: 6
|
čitano: 1.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SSD krepo?

Nisam 100 % siguran ali čini se da mi je ssd star 8 mjeseci napola krepo počelo je prije par dana kad sam išo gasit pc

zaglavilo je na shuting down onaj mali krug se vrtio ali nije se htjeo izgasit dok ga ja nisam ručno.Prekjučer su počeli veći

problemi odjednom su mi počele ikone nestajat iz explorera neke aplikacije nisu reagirale još sam primjetio da hdd activity led

na kučištu konstantno svijetli bez treperenja čak i kad ništa neradim inače treperi ili se izgasi jedino rješenje je bilo restart 

i bude sve uredu nekih 15 min i onda opet pođe sve dok mi se nije desio BSOD e onda više uopće nije booto u windowse

pokušo sam repair vrtio se nekih 7 sati i ništa pokušo sam ponovno instalirat windowse i neće ga ni očitat u disk menu

a većinom ni ne dođe do tamo nego zaglavi na preparing the setup,ins sam winse na 7 godina stari hdd i sve radi pokušo sam

sve sata kablove i utore na kojima ostali diskovi rade ali kad windowsi pokušaju instalirat ga piše device unpluged dok se ostali normalno

instaliraju ne vidim ga ni u disk mangment niti u device manageru čak je i windows pokušo onaj vrag checking disk for consisteny i radio je to nekih pola sata dok nije našo error i odusto xD ali primjetio sam da se još uvijek vidi u biosu jel ima neko ideju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 16:11 (voyager).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SSD krepo?

Koji SSD je u pitanju? Da li si tokom korištenja instalirao tvornički software za održavanje SSD-a? Da li si isključio defragmentaciju iz OS-a? Pokušaj da digneš neku live distru Linux-a kao Ubuntu ili mint pa ga formatiraj pomoću Linux-a.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: SSD krepo?
phoenix2003 kaže...

Koji SSD je u pitanju? Da li si tokom korištenja instalirao tvornički software za održavanje SSD-a? Da li si isključio defragmentaciju iz OS-a? Pokušaj da digneš neku live distru Linux-a kao Ubuntu ili mint pa ga formatiraj pomoću Linux-a.

SSD je adata xpg sp900 nije došao sa nikakvim softwerom,defragmentacija je bila isključena pokušat ću onda još to s linuxom da vidim hoće li ga tamo očitat

15 godina
neaktivan
SSD krepo?

Instaliraj i SSD Toolbox pa vidi šta će reći. http://www.adata.com/index.php?action=ss_main&page=ss_software_6&lan=en

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SSD krepo?

Evo uspio sam ga formatirat pomoću ubuntua i normalno ga sad očitava u windowsima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SSD krepo?

Skini i novi firmware za SSD, ako postoji, pa napravi flash.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice