Ovako,jučer mi je tehničar iz T-Coma zamijenio stari ruter: Siemens Gigaset SX763 jer ga je grom udario pa je otkazao,i stavio mi Thompson SpeedTouch WLAN DSL I ja nikako nisam zadovoljan!!! Brzina interneta je trenutno očajna!!! Sad dali je to do rutera ili T-Coma???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa sigurno nije normalan nacin rada za ruter, a da ih nazoves?
Pa sigurno nije normalan nacin rada za ruter, a da ih nazoves?
Zanima me više od jednog mišljenja o ovome!! Ovo mi je već treći put da mi mjenjaju ruter... I neugodno mi je više,šta da moraju opet da mi mjenjaju? Nadam se da ipak nije do rutera,neg do t-coma.
Gle, nema ti kaj biti neugodno kad bi znao kaj si taj tehnicar misli o tebi i onaj agent kada ga nazoves, a da ne govorim kako je Tcom zasluzio Tscum naziv. Dosaduj im stalno! Nek mjenjaju dok veza nece biti picikato. Takodjer imam taj simens i problema ko u prici. Latencija mi 160 tak da se samo mogu WoW igrati (pucacine nikako). Veza puca i po 20 puta dnevno (po ljeti taj broj bio i veci) i dosadivat cu im dokle kod ne srede problem. Isto savjetujem i tebi.
Gle, nema ti kaj biti neugodno kad bi znao kaj si taj tehnicar misli o tebi i onaj agent kada ga nazoves, a da ne govorim kako je Tcom zasluzio Tscum naziv. Dosaduj im stalno! Nek mjenjaju dok veza nece biti picikato. Takodjer imam taj simens i problema ko u prici. Latencija mi 160 tak da se samo mogu WoW igrati (pucacine nikako). Veza puca i po 20 puta dnevno (po ljeti taj broj bio i veci) i dosadivat cu im dokle kod ne srede problem. Isto savjetujem i tebi.
Hvala na odgovoru. Da što se tiče tog Siemensa to mu je u "krvi" i ja sam s njim imao problema s latencijom.
A morao sam ga mjenjati jer ga je grom udario,i nekim čudom mogao je raditi samo MAXTV preko njega ali ništa drugo nijemoglo. Ja sam prije siemensa imao speedtouch i spor je bio net i sporo se stranice učitavale(a često nije htjeo ni učitat stranicu). A sad opet imam speedtouch i stvarno me živcira spor net!!! Niti youtube ne mogu gledat non stop učitava!!!
ja sam imao dlink i veza super, onda su mi ga zamijenili za siemens isto sve super, onda je zamijenjen za isti siemens i veza je bila super do neki dan kad je za pola pala
Ovih sam dana i ja imao problema sa DSL-om. Resetirao sam router, izvršio restore konfiguracije routera koja je radila, provjerio sve kablove po 10 puta. Ništa nije pomoglo. Na kraju sam se obratio T-comu, moram ih pohvaliti, njihov tehničar je došao već drugi dan, on je na moju linijiu spojio svoj lap sa njihovim routerom i linija je proradila. Nakon toga je i moj router radio. Pretpostavljm da je linija bila u out-u, jer se ispostavilo da mi je router ispravan i dobro konfiguriran. Dakle, kod tebe mogu biti dvije stvari: 1. da linija nije u redu (vjerojatnija mogućnost), 2. router nije dobro konfiguriran (manje vjerojatno).
Najprije provjeri brzinu veze na http://www.speedtest.net/ , a onda im se obrati sa konkretnim podacima
a ne bi bilo loše spojiti i neki linksys-ov router na tvoju liniju, čisto da isključiš ili potvrdiš da li je krivac veza ili router. Tada ih možeš "stisnuti" sa konkretnim problemom i tražiti rješenje od njih.
Ko da su me culi da pljujem po njima na ftruc opet puklo :))
ajme, nagledao sam se tog znaka ovih dana
t shit ruter si dobio to smece se malo malo zblesira. kolika ti je brzina? www.speedtest.net i kakav ti je ping? http://www.pingtest.net/
ja koristim optimu i cim imam neki problem oko usporavanja interneta nazovem sluzbi i nek ti srede profil samo im to reci,to oni tamo neke postavke izmene samo..pozz
Dakle, to bi mu bilo najbolje rješenje: spojiti neki linksys-ov router na liniju (moj linksys vuče maksimum brzine linije), i onda testirati brzinu veze. Međutim, lako je moguće da mu i linija nije ispravna, ovih dana dosta ljudi ima poblem sa vezom.
Kod mene je 1.5mbps a treba biti 4
Kod mene je 1.5mbps a treba biti 4
Kod mene čas pada na brzinu dial-up modema čas je na 234KB/s i nonstop varira...