Šogorica mi ima sony vaio vgn-ar51j model i klinci su joj polijali tipkovnicu s nećim i od onda ne radi 7-8 tipki ,da li netko od vas zna gdje nabaviti novu ili da li se može možda popraviti postoječa ili zadnja stvar dali se može možda staviti bežična tipkovnica na komp, naravno pitala je na više mjesta ali bez rezultata.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šogorica mi ima sony vaio vgn-ar51j model i klinci su joj polijali tipkovnicu s nećim i od onda ne radi 7-8 tipki ,da li netko od vas zna gdje nabaviti novu ili da li se može možda popraviti postoječa ili zadnja stvar dali se može možda staviti bežična tipkovnica na komp, naravno pitala je na više mjesta ali bez rezultata.Hvala.
Kao prvo, gdje je kupljen komp?! U Hrvatskoj ili negdje vani?
Kao drugo, da li radi ostatak tipkovnice, obzirom sam imao slično iskustvo sa gustim sokom!
Kao treće, koliko je to računalo uopće staro, obzirom možda nije istekla garancija?
Garancije nema jer bi ga i odnjeli na servis ,koliko znam kupljen je rh a staro valjda jedno 3g nisam siguran ali znam da nema garancije,koliko razumijem uspio si srediti tipkovnicu nakon udesa?Inače ostatak tipkovnice uredno radi.
Garancije nema jer bi ga i odnjeli na servis ,koliko znam kupljen je rh a staro valjda jedno 3g nisam siguran ali znam da nema garancije,koliko razumijem uspio si srediti tipkovnicu nakon udesa?Inače ostatak tipkovnice uredno radi.
Obzirom sam relativno informiran o SONY računalima i servisom, situacija ti sa servisnom podrškom, na tvoju žalost nije "bila" u zadnje vrijeme nešto sjajna i bajna.
Ako budeš imao sreće, pokušaj sa "Svijetom medija" u Vlaškoj ili sa SONY dućanom u Avenue Mall centru, drugi kat, oni su po tom pitanju uvelike kompetentni, a vjerujem da su poboljšali sistem usluge servisiranja, ovo sam rekao istina napamet, ali bez obzira na sve, to bi trebao biti standard .
No, ako je i dalje onako kako sam upoznat s rješavanjem problema tipkovnice, riješenje kao takvo postoji, ali ćeš se debelo načekati, obzirom je čovjek sa original kupljenim računalom u Svijetu Medija, kojem je puknula jedna tipka na tipkovnici, po davanju računala na servis, čekao puna tri mjeseca dok su u Austriji primili laptop, naručili tipku iz Japana, stavili ju i vratili računalo u Zagreb.
Sada, ti se raspitaj, razmisli i odluči, nadam se da se situacija popravila i da ćeš imati makar malo sreće sa popravkom kompa. Jedna dobra vijest, kompletna tipkovnica ne bi smjela koštati over 200 do 300 kuna, tako, da ako ti komp radi bez sličnih problema, mogao bi problem riješiti u tren oka
!!
Super ,fala za info.