BOK LJUDI! Muci me jedan problem vec malo dulje vremena..poceo mi se komp smrzavat odjednom u igrama ..znaci slika i zvuk komplet...dok je slika smrznuta sarena je i na ekranu mi se nalazi sarena kockica onako dosta mala...koja se mice po ekranu kad pomicem misa...tj ocu rec ta kockica predstavlja kursor dok je smrznut komp...probo sam s driverima bla bla al predimo na glavnu stvar ja sam odma formatiro hdd da si skratim zivce vrijeme i muke i eto opet isti problem nakon promijene sistema...moze mi neko rec....ako je nes crklo(nema sta drugo bit) odkud da krenem s metodom eliminacije.. od rama ili graficke?? imam garanciju na komp na sve komponente tako da...samo savjete trazim jel nemam drugi komp s kojim bi testiro komponente...pa di da krenem ..hvalaaa!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najvjerojatnije grafička onda
memoriju možeš testirat sa memtest-om ako ju želiš provjerit
kakve su ti temp?
graficka je na 49 dok igram...a obicno graficka rikava kad je dost visoka tempaca to mi nema bas logike???? proc je 30 a memtest je proso prime sam isto koristio proso...
jel moguce da crkne utor na grafickoj?
jel moguce da crkne utor na grafickoj?
Mislim da je problem u grafickoj memoriji. Edit: najbolje da graficku probas kod nekoga da budes siguran.
Kakve to veze ima sa ovom temom?
probo sam graficku memoriju u ponedjeljak ja mislim pala je testove....instaliro sam neke najnovije drivere bas koje sam naso na stranici od nvidie a ne od asusa i komp mi je radio tjedan dana savrseno znaci sve sam igro....i evo danas opet poceo mater mu,,,pa sta je ovo radi kako mu se da il ne razumijem koj je to komp koj tjedan dana radi tjedan ne
Ja ti isto imam problema s smrzavanjem dok igram, nakon sat, dva se zbloka, na zvučnike tuli ko blesava, i ne pomaže ni ctrl-alt-del da se vratim na windowse samo restart na gumbić, premda meni slika samo stane... Pa i meni bi dobro došla pomoć oko tog problema, neki kažu da je problem u napajanju, pa ako mi još netko može nešto savjetovati ovo je link:
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/problem-smrzavanjem-kompjutora-pomoc/112987.aspx
Hvala :)
a ja vise neznam...nezz sta da radim meni je radio 6 dana sad i opet nece
Suosjećam :(
Jel ima netko od vas koji imate taj problem ssd možda?
ne...mislim nema mi neke logike da mi je napajanje imam corsair gs600(w) sa 48mA.....jedino da nije riklo?
Suosjećam :(
a ti skini poklopac od kucista poiskopcaj sve ventilatore koje imas osim onog na procu naravno i drz to tako pa vidi onda...ja sam to napravio evo sljaka...napajanje je crklo moje valjda
Bio sam kod frenda odnio sam komp da vidimo kod njega je radio 3 dana savrseno doso sam doma prekjucer evo jucer odma poceo srattt.....neko ima neku ideju za ovaj ludi problem? :OO!!