Savjet o nadogradnji konfe sa AGP grafičkom

poruka: 6
|
čitano: 959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Molio bi savjet o najisplativijoj nadogradnji postojećeg pc-a

dakle,konfa je:athlon 64 x2 5000+,am2nf3-vsta,2 gb ddr800,agp radeon x1650pro

Performanse nisu baš nešto,a zanime me da li bi dobio neka poboljšanja ugradnjom nove agp kartice(x1950pro,hd 3650 ili 3850 ili geforce 7950:koju od njih?) ili da uzmem novu matičnu sa pci utorom(najjefiniju)

hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Po meni najbolje rješenje za jeftinu matičnu + grafičku:

MB Gigabyte M61PME-S2, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA II, LAN, mATX    339,00

Gigabyte Radeon HD4670, 512MB DDR3, VGA, DVI, HDMI    599,00

938,00

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Savjet o nadogradnji konfe sa AGP grafičkom

ili to ili naći nešto polovno, pogledaj malo oglase, ljudi nude matične po nikakvim cijenama, definitivno če ti biti bolje s drugom matičnom ( koja ima PCI-E), jer se agp kartice više ne proizvode (mislim na novu generaciju grafulja)

16 godina
neaktivan

ako več pucaš na grafičku onda trazi matičnu bez integrirane grafike jer češ za iste pare dobit bolju matičnu,a grafiku češ ionako dodati ....  pitanje je do koliko para je ta nadogradnja da se zna u kojem cjenovnom rango dati se preporuči

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Savjet o nadogradnji konfe sa AGP grafičkom
dadododo kaže...

ako več pucaš na grafičku onda trazi matičnu bez integrirane grafike jer češ za iste pare dobit bolju matičnu,a grafiku češ ionako dodati ....  pitanje je do koliko para je ta nadogradnja da se zna u kojem cjenovnom rango dati se preporuči

Što jeftinije-otprilike do 600-700 kn?
16 godina
neaktivan

matična i grafička po mom izboru za tu lovu,samo ugradis taj svoj proc i rame i pali majstore......

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 17:31 (dadododo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice