Sapphire HD4670

poruka: 5
|
čitano: 1.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sapphire HD4670

uzeo sam od frenda njegovu staru PCI-Express maticnu(posto sam ja imao AGP)...

kupio grafu, piknuo ju unutra... reinstallirao sam prozore(jer mi se nije htio dic OS, tek kad sam ga reinstallao)...

sve radi, inst ja drivere za maticnu, zvucnu... i tako sve...

idem inst drivere za grafu, inst, trebam restartat komp, ok, nema beda, restartam komp, dize se sve, ide onaj Prozori XP loading screen, prodje i onda se samo smrzne i nejde dalje... i nemreju mi se prozori dic...

koji je problem??

maticna ima 24-pinski konektor za napajanje, a ja na napajanju imam 20-pinski... jel to mozda problem??

ak je, jel mogu to onda samo rijesit da kupim 20 -> 24 pin adapter?

pls help

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sapphire HD4670

sigurno problem sa driverima, otiđi u safe mod i uninstal napravi, probaj prvo instalirat drivere koje si dobio sa grafuljom, pa onda skini zadnje i napravi samo instal

trebalo bi pomoć, ako ne ruši sustav pa sve ispočetka

ovo ti baš i nije hardwarski problem, već softwarski

17 godina
neaktivan

hmm... jos bi reko da ima smisla kaj govoris, al ja sam grafu jucer kupio i inst sa drivere koje sam uz grafulju dobio -.-...

da mozda onda skinem omega il nekaj? il najnovije drivere sa official sajta?? (kak god bilo ici cu i 20 -> 24 pin adapter kupit, za svaki slucaj, 22 kn nije puno tak da...)

17 godina
neaktivan
evo sada skidam ati catalyst 8.10... (il 8.11 jer mi pise da je version 8.11)... ugl pa cu vidjet kaj ce bit...
17 godina
neaktivan

fala... skinuo i rijesilo se :D... fala puno :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice